Gotham Knights was een volslagen teleurstelling vanuit bijna elke hoek. Hoewel het op zichzelf een mislukking was, het was onmogelijk om het niet te vergelijken naar Rocksteady’s fantastisch Batman: Arkham Knight. Die titel uit 2015 legde de serie tot rust en legde een hoge lat voor alle toekomstige DC-games. Gotham Knights kwam niet eens in de buurt van het opruimen van die balk en wees er verder op hoeveel? Arkham Ridder verdient een bescheiden remaster om de leegte van DC-games te vullen die het achterliet.

Een deel van de behoefte aan een moderne heruitgave komt voort uit de onvolgroeide pc-versie. Het werd gelanceerd in zo’n vreselijke staat dat het meer dan vier maanden uit de verkoop werd gehaald, en hoewel het een paar updates ontving, kreeg die poort nooit de zorg die het verdiende. Digitale gieterij merkte in 2019 op dat die versie nog steeds slecht geoptimaliseerd was en nu alleen in een enigszins acceptabele staat draait omdat moderne machines brute kracht kunnen gebruiken om enkele van zijn technische problemen te verhelpen.

Computer-spelers verdienen een schonere versie van de recreation, maar consolespelers zouden ook baat hebben bij een increase. Arkham Ridder kwam ongeveer anderhalf jaar voor de PlayStation 4 Professional en Xbox One X uit, wat betekent dat het geen verbeteringen kreeg van die halfstapsystemen. Sommige video games van de laatste generatie kunnen hun PS4 Professional- en Xbox One X-upgrades gebruiken om met hogere framesnelheden of betere resoluties te werken wanneer ze op PS5 of Xbox Collection X|S worden gespeeld, wat helpt om oudere video games toekomstbestendig te maken. Echter, sinds Arkham Ridder nooit bijgewerkt om die mid-cycle consoles te ondersteunen, de recreation is nog steeds beperkt tot 30 frames per seconde en komt niet eens in de buurt van weergave op extremely HD-resoluties.

GERELATEERD: Meerdere Gotham Knights Stabiliteitsupdates worden gepland

Arkham Ridder zou gedijen van prestatie- en resolutie-boosts vanwege hoe solide de artwork course en sfeer is. Hoewel gezichten er nu buiten de tussenfilmpjes een beetje houterig uit kunnen zien, en sommige gevechtsanimaties niet altijd op één lijn liggen, maken de gedetailleerde personagemodellen, levendige omgevingen en naadloze overgangen in en uit de filmbeelden Arkham Ridder ongelooflijk aangenaam om naar te kijken, zelfs vandaag de dag. De Gotham Metropolis is humeurig en prachtig verlicht door tientallen neonlichten die door de mist en de eeuwige stortbui splijten. De skyline is gevuld met allerlei sierlijke gebouwen, terwijl de straten bezaaid zijn met misdadigers van allerlei facties die de chaos van het verhaal vernielen. Gotham Knights‘ Gotham Metropolis is in vergelijking dood en heeft nauwelijks een eigen persoonlijkheid.

Batman: Arkham Knight verdient een remaster na de mislukking van Gotham Knights

Gotham Knights‘ gameplay is ook plat en is nog een ander gebied waar Arkham Ridder overtreft het. Terwijl Gotham Knights‘ vechtpartijen is mashy, onnauwkeurig, en mist ritme, Arkham Ridder‘s gevechten hebben tegelijkertijd finesse en vlezige aanvallen die Batman’s bot-brekende brutaliteit verkopen. De cadans van counteren, slaan, het gebruiken van devices en het activeren van speciale bewegingen om een ​​combo bij te houden, is boeiend omdat de continuous aanval van aanvallen de speler dwingt om fixed te handelen. De verschillende soorten vijanden in combinatie met het aantal vaardigheden dat spelers hebben, vermengen zich op dynamische manieren om ervoor te zorgen dat geen twee gevechten ooit hetzelfde aanvoelen. Het is even krachtig als herspeelbaar en bijna geen enkel staff buiten Rocksteady is in de buurt gekomen van de melee-gevechten in de Arkham spellen; een leegte die nog duidelijker werd gemaakt door Gotham Knights.

Zijn stealth is ook empowerment, maar op een andere manier, aangezien Batman met zijn prooi speelt en schaduwen en trucs gebruikt om ze af te pakken. En hoewel zijn toolset spelers ook veel keuze biedt, speelt stealth een belangrijkere rol in de grotere reikwijdte van de ervaring. Niet veel video games hebben twee even briljante gameplay-pijlers en nog minder hebben er twee die aan verschillende uiteinden van het spectrum werken. Melee-gevechten zijn hectisch en zijn afhankelijk van reflexen, terwijl rondsluipen tactischer is en gedijt op spanning. Ze balanceren elkaar prachtig en daarom is de Arkham video games hebben zo’n uitstekend tempo. Veel video games zijn nog steeds niet zo veelzijdig, zoals blijkt uit Gotham Knightswat een vervelende slog is vanwege de hersenloze gevechts-, stealth- en RPG-systemen.

Batman: Arkham Knight is niet alleen een opmerkelijke videogame die aanzienlijk zou profiteren van een moderne verflaag, maar ook een uitstekende Batman-game op een manier die het medium de afgelopen zeven jaar onerous heeft gemist. Arkham Ridder is voor het grootste deel al spectaculair goed verouderd en zou enorm worden verbeterd met enkele nieuwe toegankelijkheidsopties en moderne technische upgrades, aangezien de foundation nog steeds zo solide en uniek is. Nvidia heeft dat een remaster gelekt van de recreation zou komen, maar helaas is er niets aangekondigd. Gotham Knights was een pijnlijke herinnering aan Batman’s afwezigheid en uit de gratie vallen in de gaming-ruimte. EENEn aangezien WB Video games Montréal niet kon voortbouwen op de erfenis van Batman, zou het leuk zijn om een ​​bijgewerkte versie van zijn laatste grote avontuur te krijgen terwijl we nog langer wachten tot er een nieuwe uitkomt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.