In Bayonetta 3, zal het vinden van Damaged Moon Pearls je magie upgraden. Zodra je er vier hebt verzameld, veranderen ze automatisch in een Volle Maan Parel, die je gedurende het hele verhaal kunt gebruiken in het Vaardigheden-menu voor zowel Bayonetta als Viola. Hoewel er in de winkel van Rodin er een paar te koop zijn, zijn de meeste verspreid over de ranges. Hier vindt u ze.

Houd er rekening mee dat deze handleiding in uitvoering is; op dit second hebben we hoofdstuk 7 bedekt, wat je veel magie zou moeten geven om mee te werken voor zowel Bayonetta als Viola.

Hoofdstuk 1

Neem in Shibuya een van de zijstraten (die waar je een kapotte bus en enkele soldaten op de grond kunt zien) om de “Blow kisses to them!” proces. Benader de vijanden en wacht tot ze je aanvallen. Ontwijk vlak voordat ze Bayonetta raken om Witch Time te activeren. Roep tijdens Witch Time je demon op met LZ en druk op R om een ​​kus te geven. In mijn ervaring blies de demon twee zoenen, die beide zoenden, en terwijl ze nog steeds verbluft waren, stuurde ze er nog een om de uitdaging af te maken. De beloning is een Damaged Moon Pearl.

Afbeelding: Platina/Nintendo through Polygon

Hoofdstuk 2

Kijk na vers 1 naar de gebouwen aan de linkerkant – een ervan heeft een bord met de tekst DFH (je ontgrendelt een Betwitchment door er een paar seconden naar te staren). Er staat een reclamebord ernaast. Ga naar die plek met de Spider en ga daaronder naar het dak om een ​​proef te vinden. Deze is vrij eenvoudig. Er is een plek die je magie aanvult. Ga daarop staan, roep dan de Spider op en start met het spammen van bommen. Zodra je er een paar hebt die naar vijanden kruipen, net ze allemaal (door op R te drukken). U moet dit in totaal acht keer herhalen om de proef te voltooien. Je kunt het ook in omgekeerde volgorde doen, maar deze volgorde bespaart je wat tijd. Als je klaar bent, krijg je een Damaged Moon Pearl.

Bayonetta staat op een drijvend platform in een duidelijk magisch rijk in Bayonetta 3.

Afbeelding: Platina/Nintendo through Polygon

Bayonetta staat in een grot in de buurt van een Broken Moon Pearl en wat gloeiende paddenstoelen.

Afbeelding: Platina/Nintendo through Polygon

Hoofdstuk 3

Terwijl je je een weg baant door het wrak in het startgebied, zie je een zwevende kist in cirkels vliegen. Je kunt je oproep gebruiken, luchtaanvallen uitvoeren of er gewoon op schieten totdat het is vernietigd. Binnenin vind je een Damaged Moon Pearl.

Bayonetta staat bovenop een gebouw in Bayonetta 3.

Afbeelding: Platina/Nintendo through Polygon

Voor de tweede in dit hoofdstuk moet je een proefontmoeting voltooien. Je vindt het bovenop het dak, hyperlinks van de ingang van de torii-poort die je tegenkomt nadat je naar boven bent geklommen. De truc hier is om combopunten te rangschikken. Het is moeilijk om de vereiste 5.000 te raken, maar ik raad aan om een ​​demon op te roepen, zoveel mogelijk schade aan te richten door verschillende aanvallen uit te voeren, en als je geen magie meer hebt, schakel je terug naar Bayonetta en schiet je met haar pistolen. Zorg ervoor dat je niet geraakt wordt; Witch Time is hier in jouw voordeel en je kunt de demon gebruiken zodra je in staat bent om de combo bij te houden. Als je klaar bent, is de Damaged Moon Pearl van jou.

Bayonetta, met vlindervleugels, springt tussen twee daken in Bayonetta 3.

Afbeelding: Platina/Nintendo through Polygon

Hoofdstuk 4

Nadat je vers 1 hebt voltooid en naar het tweede eiland bent gegaan, vlak voordat je de grote gesloten deur tegenkomt, zie je een checkpoint-altaar aan de rechterkant en een waterval erachter. Volg het pad naar rechts en draai de hoek om om de sleutel te vinden. Ga vanaf daar naar de waterval en je zult de deur in de binnengrot vinden. Er zit een kist in.

Bayonetta staat in een grot achter een waterval naast een hanger in Bayonetta 3.

Afbeelding: Platina/Nintendo through Polygon

Bayonetta staat op een klif en staart naar de horizon in Bayonetta 3.

Afbeelding: Platina/Nintendo through Polygon

Bayonetta staat in een donkere grot naast een Broken Moon Pearl in Bayonetta 3.

Afbeelding: Platina/Nintendo through Polygon

Na Vers 2, voordat je de binnenkamer binnengaat, maak je een omweg naar de linkerkant met behulp van de platforms om de hoek om aan het einde te komen, en spring dan op het bouwwerk erboven. Je zult een kist tegenkomen die een op tijd gebaseerde puzzel activeert. Deze is vrij eenvoudig: gebruik gewoon de spin om rond de muur te kruipen en alle vijf bollen te pakken.

Bayonetta staat op een kasteelmuur in Bayonetta 3.

Afbeelding: Platina/Nintendo through Polygon

Een kasteelwal toont vijf gloeiende bollen in Bayonetta 3.

Afbeelding: Platina/Nintendo through Polygon

Een gigantische spindemon staat op een platform in Bayonetta 3.

Afbeelding: Platina/Nintendo through Polygon

Na vers 4, terwijl je je een weg baant door de brug waar de soldaten je toejuichen, ga je naar het eerste gebouw aan de linkerkant dat je ziet (er is er eerst een aan de rechterkant en dan een tweede aan de linkerkant). Ga naar het dak aan de andere kant en vernietig de kist om een ​​getimede gebeurtenis te activeren. Eerlijk gezegd is 30 seconden een hoop tijd voor deze, dus ik gebruikte de spinvorm om rond te zwaaien en alle vijf de stukken zonder veel problemen te pakken. Als je klaar bent, krijg je nog een Damaged Moon Pearl voor jezelf.

Bayonetta staat op een kasteelwal en staart naar een heiligdom in Bayonetta 3.

Afbeelding: Platina/Nintendo through Polygon

Bayonetta staat op een stenen sokkel in Bayonetta 3.

Afbeelding: Platina/Nintendo through Polygon

Bayonetta richt zich op een Broken Moon Pearl in Bayonetta 3.

Afbeelding: Platina/Nintendo through Polygon

hoofdstuk 5

Ga na vers 1 in datzelfde gebied naar rechts om een ​​proces te vinden. Je moet hier een paar vijanden verslaan die alleen tijdens Witch Time gekwetst kunnen worden. Dus ja, maak je klaar om te pareren. Ik raad aan om te pareren vlak voordat je op het punt staat om aangevallen te worden om de verlengde Witch Time te krijgen. Ga ham met combo’s of roep Cheshire op – aan jou. Als je klaar bent, is de Damaged Moon Pearl helemaal van jou.

Viola staat voor twee massieve dubbele deuren naar een kasteel in Bayonetta 3.

Afbeelding: Platina/Nintendo through Polygon

Na vers 8 zul je een kist vinden aan de andere kant van Rodin’s winkelstation. Vernietig het om een ​​getimede gebeurtenis te activeren. Deze is eenvoudig; zorg ervoor dat je de dubbele sprong en je grijphaak gebruikt om sneller naar het gebouw te gaan. Je krijgt een Damaged Moon Pearl voor je problemen.

Viola staat onderaan een trap die leidt naar de kasteelmuren in Bayonetta 3.

Afbeelding: Platina/Nintendo through Polygon

Viola kijkt naar een Broken Moon Pearl op kasteeltrappen in Bayonetta 3.

Afbeelding: Platina/Nintendo through Polygon

Hoofdstuk 6

Na vers 4 kom je in een lang pad de winkel van Rodin tegen. Gebruik dat als referentie, ga helemaal terug en draai naar de zijkant om een ​​entice te vinden – daar wacht een proces op je. De sleutel hier is om door te gaan met de combo, dus het zou niet te moeilijk moeten zijn. Gebruik dagvaarding en houd eventuele komende aanvallen in de gaten, zodat je op tijd kunt ontwijken. Als je klaar bent, is de Damaged Moon Pearl van jou.

Bayonetta zit op de rand van een richel op een kasteel in de buurt van een Broken Moon Pearl.

Afbeelding: Platina/Nintendo through Polygon

Een menu toont informatie over een tijdrit in Bayonetta 3 die een Broken Moon Pearl beloont.

Afbeelding: Platina/Nintendo through Polygon

Verlaat het gebied nog niet! Er is nog een pad naast het pad waar je op staat met twee kisten. De eerste, die de vorm heeft van een driehoek op de grond, geeft je onbeperkte energie terwijl je daar staat. Roep een van je demonen op en vernietig de zwevende kist vanaf die plek. Dit geeft je een andere Gebroken Maan Parel voor een Volle Maan Parel.

Bayonetta staat naast een gigantische demon in Bayonetta 3.

Afbeelding: Platina/Nintendo through Polygon

hoofdstuk 7

Tijd voor een proef. Na vers 1, terwijl je je weg naar het niveau vervolgt, vind je een proef bovenop een plateau en vlak voor een waterval met een gesloten deur. De uitdaging hier is dat je 5.000 combopunten verzamelt tegen een enkele vijand. Het is een beetje moeilijk, maar dit is wat voor mij werkte: gebruik Ranged-aanvallen wanneer de vijand ver weg is. Zodra het Viola aanklaagt, bereid je voor om te pareren. Dit geeft je de kans om Cheshire op te roepen, die een hoop schade kan aanrichten en je kan helpen met de rating. Herhaal dit een paar keer en, wanneer je de kans hebt, kom dichterbij en persoonlijk met een paar melee-aanvallen. Pas op dat u niet geraakt wordt, zodat de teller niet naar nul zakt. En nogmaals, gebruik bij twijfel afstandsaanvallen. Je beloning is een Damaged Moon Pearl.

Viola staat bij een poel van gloeiende paarse energie in Bayonetta 3.

Afbeelding: Platina/Nintendo through Polygon

Er is nog een Damaged Moon Pearl als je het pad volgt achter de watervallen in het woestijngedeelte met de enorme zandrivier. Voordat je daarheen gaat, maak je een korte omweg naar rechts en ga je achter de watervallen. Nadat je de eerste bent gepasseerd, ga je verder naar het andere uiteinde en spring je helemaal omhoog naar het pad dat naar een proef in de linkerhoek leidt – je weet dat dit de juiste plek is, need er komt een vijand uit het zand. Kijk vanaf daar naar de andere kant: zie je die toren? Ren naar de richel, maak een sprong en houd deze huge totdat hij in de grijphaak verandert, zwaai jezelf en maak dan nog een sprong om op het dak te landen. Vernietig de kist om de tweede Damaged Moon Pearl te krijgen.

Viola loopt op een zandduin in Bayonetta 3.

Afbeelding: Platina/Nintendo through Polygon

Viola springt op een toren in het midden van een woestijn in Bayonetta 3.

Afbeelding: Platina/Nintendo through Polygon

Nadat je door het drijfzand bent gekomen, als je paden kruist met de twee pilaren met een entice ertussen, neem je een omweg naar hyperlinks richting die eenzame toren. Als je de richels tegen de berg gebruikt, ga je gang en maak een dubbele sprong/zwaai naar het andere uiteinde om een ​​kist te vinden met een Damaged Moon Pearl erin.

Viola staat voor een toren midden in een woestijn in Bayonetta 3.

Afbeelding: Platina/Nintendo through Polygon

Viola staat naast een Broken Moon Pearl in Bayonetta 3.

Afbeelding: Platina/Nintendo through Polygon

Leave a Reply

Your email address will not be published.