President Biden struikelde over Kandidaat voor de Democratische Senaat Lt. Gov. John Fetterman, maar maakte slechts kort melding van de luitenant-gouverneur, in plaats daarvan met een hartstochtelijk pleidooi om te kiezen tussen ‘twee totaal verschillende visies op Amerika’.

OBAMA STIMULEERT PENNSYLVANIA DEMS IN NIEUWE ADVERTENTIE DIE ABORTUS BENADRUKT

“Democratie staat dit jaar op de agenda”, zei Biden tegen het publiek. “Samen met je recht om te kiezen, en je recht op privateness. En het verbazingwekkende is dat ze het hardop zeggen.”

Fetterman en Dr. Mehmet Oz zijn opgesloten in een spannende race voor de Amerikaanse Senaat, hoewel een current debatvoorstelling vol slepende gedachten en onbegrijpelijke antwoorden Fettermans flinterdunne voorsprong dreigt te verstoren.

Pennsylvania Lt. Gov. John Fetterman, een Democratische kandidaat voor de Amerikaanse Senaat, staat op het asfalt na het begroeten van president Biden, hyperlinks vooraan, donderdag 20 oktober 2022, bij de 171e Air Refuelling Wing op Pittsburgh Worldwide Airport in Coraopolis, Pennsylvania. Biden bezoekt Pittsburgh om zijn infrastructuuragenda te promoten.
(AP Foto/Patrick Semansky)

Biden was lid geworden in Philadelphia door vice-president Kamala Harris – het paar benadrukt het enorme belang dat de verkiezingen in Pennsylvania in het hele land hebben.

‘Nog maar twee stoelen,’ zei Harris. ‘Een van hen, hier.’

In 34 minuten gebruikte Biden een deel van de toespraak om Fetterman te noemen, en een ander deel aan het einde om Ozte bekritiseren.

“Stel je voor [U.S. Sen. Bob] Casey en Fetterman als companions in de Amerikaanse senaat,” zei Biden. “John heeft veel ervaring in het dienen van de staat als burgemeester en vervolgens als luitenant-gouverneur.”

“En hij laat niemand achter”, vervolgde Biden. “John laat niemand achter – of het nu gaat om het bouwen van een economie die voor iedereen werkt, het veilig houden van gemeenschappen, het beschermen van je rechten en vrijheden. Bovenal heeft John een enorme integriteit. Je weet wie hij is, je weet waar hij staat, en je weet ook John is Pennsylvania.”

Biden toonde ook intense emotie over de recente aanval in het huis van de Voorzitter.

“Genoeg is genoeg is genoeg”, schreeuwde Biden tegen de inzamelingsactie in Philadelphia. “Ieder mens met een goed bewustzijn moet duidelijk en ondubbelzinnig opkomen tegen het geweld in onze politiek, ongeacht wat uw politiek is.”

AANVAL VAN PAUL PELOSI SAN FRANCISCO: WAT U MOET WETEN OVER GEWELDIGE HUISINVASIE

President Biden spreekt tijdens het derde jaarlijkse onafhankelijkheidsdiner van de Pennsylvania Democratic Party in Philadelphia, vrijdag 28 oktober 2022.

President Biden spreekt tijdens het derde jaarlijkse onafhankelijkheidsdiner van de Pennsylvania Democratic Get together in Philadelphia, vrijdag 28 oktober 2022.
(AP Foto / Matt Rourke)

De echtgenoot van Huisspreker Nancy PelosiPaul, werd start vrijdag in zijn huis in San Francisco aangevallen met een hamer door een aanvaller die door de politie werd geïdentificeerd als David DePape, die volgens een wetshandhavingsbron aan Fox Information schreeuwde: “Waar is Nancy, waar is Nancy?”

Politiechef van San Francisco, William Scott, zei dat DePape, 42, nu wordt beschuldigd van poging tot doodslag, mishandeling met een dodelijk wapen, ouderenmishandeling, inbraak en verschillende andere misdrijven als gevolg van het incident na 2 uur ‘s nachts.

KLIK OM DE FOX NEWS-APP TE KRIJGEN

Pennsylvania is misschien wel de meest onderzochte staat van het midterm-seizoen, aangezien beide partijen de Keystone State als cruciaal beschouwen voor hun langetermijnplannen.

President Biden en voormalig president Trump zal bijeenkomsten houden in dezelfde staat tijdens het cruciale laatste weekend voor de tussentijdse verkiezingen, in een vooruitblik op een mogelijke presidentiële confrontatie in 2024.

Fetterman, links, en Oz, rechts, zullen het tegen elkaar opnemen in de Senaatsverkiezingen in Pennsylvania op 8 november.

Fetterman, hyperlinks, en Oz, rechts, zullen het tegen elkaar opnemen in de Senaatsverkiezingen in Pennsylvania op 8 november.
(Mark Makela, Nate Smallwood/Bloomberg by way of Getty Photographs)

Verwacht wordt dat Biden op 5 november zal samenkomen met voormalig president Obama, terwijl Trump diezelfde dag een rally houdt in het westen van Pennsylvania voor Oz.

Greg Norman en Hannah Ray Lambert van Fox Information hebben bijgedragen aan dit rapport.

Leave a Reply

Your email address will not be published.