Overwatch 2’s het genereren van inkomsten is een twistpunt geweest sinds de verschuiving van de recreation naar free-to-play cosmetica die ooit free of charge was through de loot containers van de originele recreation vrij duur heeft gemaakt. Het blijkt dat een van de in-game gadgets ook te koop is in de on-line winkel van Blizzard en meer kost in Overwatch 2 dan in het echte leven.

Web zo VG24/7 en gebruikers aan Reddit hebben opgemerkt, heeft Overwatch 2 een cosmetische wapencharme met Pachimari, een mascotte in het universum, die 700 munten kost in de valuta van de recreation, wat ongeveer overeenkomt met $ 7 USD. Ondertussen kost een echte sleutelhanger met hetzelfde ontwerp $ 5 op Blizzard’s Gear Retailer.

Met identify de 700 munten die je nodig hebt om de Pachimari-charme in Overwatch 2 te kopen, zijn moeilijk te verkrijgen zonder te betalen voor een van de vooraf ingestelde valutabundels, en de goedkoopste die je 700 munten zou opleveren, is de transactie van $ 10 die je 1000 munten geeft .

Vanaf nu heeft Overwatch 2 geen optie om te betalen voor het specifieke aantal munten dat je wilt, dus als je de 700 munten nog niet hebt door ze te verdienen door middel van uitdagingen (je kunt er maar 60 per week verdienen through deze methode, dus zelfs als je al deze uitdagingen hebt voltooid sinds de lancering van 4 oktober, zou je nog niet zoveel munten hebben), je moet additional betalen om de charme te krijgen.

De verschuiving van Overwatch 2 naar free-to-play maakte een einde aan loot containers, die free of charge waren en ontgrendelbaar through standaardspel, en maakte het veel gemakkelijker om in-game valuta te verdienen door dubbele cosmetica om te zetten in geld dat kan worden besteed aan skins, emotes, en andere ontgrendelbare inhoud.

Krediet: Blizzard-entertainment.

Krediet: Blizzard-entertainment.

De verandering heeft de recreation onder de loep genomen vanwege zijn methoden voor het genereren van inkomsten, aangezien gadgets die ooit free of charge verkrijgbaar waren, nu behoorlijk duur zijn of een aanzienlijke slijpbeurt vereisen om te ontgrendelen, terwijl ze slechts voor een beperkte tijd beschikbaar zijn tijdens wekelijkse winkelrotaties en evenementen zoals de lopende Halloween Terror-evenement.

Ondanks kritiek op het genereren van inkomsten en sommige aanzienlijke problemen met DDoS-aanvallen en bepaalde karaktersOverwatch 2 heeft in de eerste maand een behoorlijk hoog spelersbestand verzameld, met zijn dagelijkse spelerspiek die de lancering van de originele recreation overtreft.

Kenneth Shepard is een schrijver over video games, leisure en queerness op web. Vind hem op Twitter op @shepardcdr en luister naar zijn tweewekelijkse videogame-retrospectieve podcast Normandy FM, die momenteel verslag doet van Cyberpunk 2077.

Leave a Reply

Your email address will not be published.