Bryan Cranston werkt blijkbaar aan een Malcolm in het midden opnieuw opstarten, en we zijn er voor. Ondanks het spelen een van de grootste tv-schurken van onze generatie, lijkt het erop dat Cranston terug wil naar zijn roots. Hij is een ongelooflijk veelzijdige acteur en het lijkt niet alsof het voor hem een ​​groot probleem zou moeten zijn om terug te gaan naar sitcom-vadermodus.

Voor degenen die niet zijn opgegroeid met de serie, Malcolm in het midden was een sitcom-hoofdstuk van de vroege jaren 2000 over een arbeidersgezin. Het was niet precies zoals je je een sitcom uit die tijd zou voorstellen. Het was eigenzinnig en een beetje cynisch, maar bovenal voelde het echt aan. Het weerspiegelde het dagelijkse leven van een gezin dat in armoede leeft, en dat maakte het des te boeiender.

De present speelde Frankie Muniz als de titulaire Malcolm. en dat blijft een van zijn meest herkenbare rollen. In feite was het Muniz die tijdens een latest interview de bonen over de mogelijke herstart heeft gemorst. Muniz wordt een ster op VH1‘s Het surrealistische leven, die een aantal beroemdheden volgt die uit de schijnwerpers zijn gevallen. Ze zullen samen opgesloten zitten allemaal onder één dak, in een Grote broerstijl actuality tv-scenario.

Tijdens het interview met Fox Information Digitalhij zei:

Ik weet dat Bryan Cranston echt van het idee houdt en hij gaat het script schrijven en alles aan het rollen brengen, dus er kan iets zijn. Ik zou 100 procent down zijn. Toen ik de present aan het filmen was, was ik duidelijk een sort. We deden zeven seizoenen, 151 afleveringen. Ik heb niet echt naar de present gekeken toen het op was, maar ik heb de present nu met mijn vrouw bekeken. Wij [watched] alle 151 afleveringen… Ik realiseerde me: ‘Wauw, dat is wat we aan het maken waren.’… Ik kan mezelf scheiden van erbij te zijn en ernaar te kijken als een fan. Ik zou graag willen weten wat de familie van plan is.

Natuurlijk, alleen omdat Bryan Cranston erg enthousiast is over het idee en mogelijk de particulars uitwerkt… De present is niet gegarandeerd. Hopelijk horen we snel meer.

13 acteurs die decennia later terugkeerden naar iconische rollen


Leave a Reply

Your email address will not be published.