Twee mensen zijn gearresteerd in verband met de ontvoering van vier mensen, waaronder een 6 maanden oude child, uit een Californië thuis en hen tijdens een gewapende overval in een busje te dwingen, zei de politie vrijdag.

De politie van Westminster zei dat agenten donderdag om ongeveer 2.30 uur in een woning zijn gealarmeerd in verband met een ontvoering en mishandeling. Ze vonden een man en een vrouw bloedend met hoofdletsel.

De agenten hoorden twee verdachten ingebroken in een huis en eiste vervolgens geld voordat hij de twee volwassen slachtoffers met een pistool sloeg. De andere twee ontvoerde slachtoffers waren de child en een 14-jarig meisje, aldus de politie.

DELPHI-MOORDEN: MOGELIJKE DOORBRAAK IN 2017 MYSTERIE KOMT NAAR PODCAST-HOSTS ANONIEME TIP ONTVANGEN

Michael Alexander Rodriguez, 26, en Bich Dao Vo, 30, hebben naar verluidt vier mensen uit een huis gekidnapt en geld geëist.
(Westminster politie)

“Het mannelijke verdachte pistool sloeg beide volwassen slachtoffers toen er geen geld werd gevonden”, aldus een politieverklaring. “De verdachten dwongen de slachtoffers met een pistool in een buiten geparkeerde bestelwagen en brachten de slachtoffers naar een resort in Costa Mesa.”

De autoriteiten zeiden dat de verdachten, geïdentificeerd als Michael Alexander Rodriguez, 26, en Bich Dao Vo, 30, dreigden de slachtoffers te doden. Vo is familie van een van de volwassen slachtoffers, aldus de politie.

Op een gegeven second ontsnapten de twee volwassenen uit het motel, lieten de twee kinderen binnen en gingen terug naar het huis om 911 te bellen, wat de reactie van de politie veroorzaakte. De kinderen werden later door de politie ongedeerd teruggevonden.

Agenten zagen later een U-Haul busje bestuurd door de verdachten, en ze werden gearresteerd.

Een geladen AK-47-stijl geweer was een van de wapens die door de politie werden gevonden in een busje bestuurd door Michael Alexander Rodriguez, 26, en Bich Dao Vo, 30, zei de politie.

Een geladen AK-47-stijl geweer was een van de wapens die door de politie werden gevonden in een busje bestuurd door Michael Alexander Rodriguez, 26, en Bich Dao Vo, 30, zei de politie.
(Westminster politie)

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE KRIJGEN

De politie zou een geladen .40 kaliber pistool en een geladen AK-47 stijl geweer in het voertuig hebben gevonden.

Rodriguez en Vo worden geconfronteerd met verschillende aanklachten, inclusief ontvoeringmishandeling met een vuurwapen, beroving, valse gevangenisstraf, het in gevaar brengen van kinderen en misdadiger in het bezit van een vuurwapen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.