EEN middelbare college in Californië in Santa Clarita wappert opnieuw de Skinny Blue Line-vlag voor zijn voetbalwedstrijden, ondanks het besluit van een voetbalcoach om deze niet meer te tonen.

Op vrijdagavond, Saugus Excessive College voetbal speelde tegen Golden Valley en betrad het veld met een lid van het crew dat de Skinny Blue Line-vlag droeg, volgens het Santa Clarita Valley-signaal.

Boven het bord voor de Nationwide Rifle Affiliation (NRA) buiten het hoofdkantoor in Fairfax, Virginia, op 31 mei 2022, wordt een dunne blauwe lijnvlag weergegeven, ter ondersteuning van wetshandhaving.
(Stefani Reynolds/AFP by way of Getty Pictures)

Het tonen van de vlag, die bedoeld is om steun tonen voor wetshandhavingwerd onlangs stopgezet vanaf de zijlijn omdat de vlag door sommigen als “ongemakkelijk en onwelkom” werd gezien.

SCHOOL IN CALIFORNI VERBOD PRO-POLICE VLAG VAN HET VOETBALTEAM 3 JAAR NA DE STUDENTEN WERDEN GERED VAN SCHOOLSCHOTER

Mike Kuhlman, hoofdinspecteur van het William S. Hart Union Excessive College District, stuurde een transient waarin hij uitlegde over de beslissing om te stoppen met het voeren van de vlag, die werd genomen door voetbalcoach Jason Bornn.

KLIK HIER VOOR MEER SPORTDEKKING OP FOXNEWS.COM

“Aangezien sommige mensen hun bezorgdheid hebben geuit dat ze de Skinny Blue Line-vlag als verdeeldheid beschouwen, kwam het bij (de coach) op dat het mogelijk is dat sommige spelers in het crew niet helemaal enthousiast zijn over een symbool dat wordt gebruikt om het hele crew”, aldus Kuhlman.

Mensen rouwen naast een geïmproviseerd gedenkteken in Central Park, niet ver van Saugus High School op 15 november 2019, in Santa Clarita, Californië - Een tiener heeft medestudenten neergeschoten op een middelbare school in Californië op zijn 16e verjaardag op 14 november, 2019, waarbij hij er twee doodde en nog eens drie verwondde voordat hij het pistool op zichzelf richtte.

Mensen rouwen naast een geïmproviseerd gedenkteken in Central Park, niet ver van Saugus Excessive College op 15 november 2019, in Santa Clarita, Californië – Een tiener heeft medestudenten neergeschoten op een middelbare college in Californië op zijn 16e verjaardag op 14 november, 2019, waarbij hij er twee doodde en nog eens drie verwondde voordat hij het pistool op zichzelf richtte.
(Frederic J. Brown/AFP by way of Getty Pictures)

“Uit eerbied voor zijn toewijding aan inclusiviteit, vriendelijkheid en respect (gewoon van mensen houden), en omdat het crew nooit als een eenheid heeft gestemd om deze banner te dragen, besloot Coach deze praktijk te staken”, vervolgde hij.

WASHINGTON HIGH SCHOOL VOETBAL COACH ONTSLAGEN OM GEBED TE HERSTELLEN: RECHTBANK

De Saugus Centurions versloeg Golden Valley met 31-13 om het reguliere seizoen af ​​te sluiten met 8-2.

“Het geeft veel voldoening om de overwinning te behalen, de kinderen hebben hier heel onerous voor gewerkt”, zei Bornn na de wedstrijd, volgens de Los Angeles Every day Information. “We moesten een enorme hoeveelheid tegenspoed overwinnen met blessures en het verlies voor West Ranch. Ik ben gewoon trots op hun inzet en werkethiek en wat ze hebben kunnen bereiken.”

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE KRIJGEN

Fox Information heeft contact opgenomen met Bornn en de directeur van Saugus Excessive College voor commentaar.

Bailee Hill van Fox Information heeft bijgedragen aan dit rapport

Leave a Reply

Your email address will not be published.