Chef Ryan Scott deed zaterdag mee aan “Fox & Associates Weekend” om heerlijke recepten te delen die zijn geïnspireerd op universiteitsvoetbal.

Chef Ryan Scott deed mee aan “Fox & Associates Weekend” om zijn recept voor steakhouse-krakelingschuivers met peperkorst te delen.
(Fox nieuws)

Pepper-Crusted Steakhouse Pretzel Slider

Chef-kok Ryan Scott

Portiegrootte: 8 schuifregelaars

Voorbereidingstijd: 10 minuten

Kooktijd: 20 minuten

Benodigde keukenapparatuur: Grill- of grillpan, vleesthermometer

Techniektip: Laat uw gegrilde steak altijd minstens de helft van de tijd rusten die hij aan het koken heeft besteed. De sappen worden gelijkmatig verdeeld en de eiwitten ontspannen, wat zorgt voor een malse, sappige biefstuk die overal roze is.

Wissel optie: Vegetariër in huis? Marineer een paar grote crimini-paddenstoelen (child portobello’s) in balsamico-saladedressing en bestrooi ze met zout en peper voordat je ze web als de steaks grilt. Als je je paddo’s goed hebt geplukt, zou je in staat moeten zijn om één gegrilde champignonhoed good per schuifbroodje te passen.

Ingrediënten:

1 pakje King’s Hawaiian Pretzel Slider Buns

1 16 oz ribeye steak, minstens 1 ½ “dik

2 ½ theelepels koosjer zout

2 theelepels grofgemalen zwarte peper (gebruik eventueel een pepermolen! Vers is hier het lekkerst)

4 theelepels plantaardige olie

2 middelgrote gele uien, gepeld en julienne gesneden

½ kopje mayo

1 eetlepel dijonmosterd

1 ½ theelepel cayennepeper

1 teentje knoflook, fijngehakt of geraspt met een microplane

4 dikke plakken scherpe witte cheddar kaas

2 kopjes babyrucola

Voorbereiding:

Stap 1

Zet je grill op hoog om voor te verwarmen. Kruid elke kant van de biefstuk met 2 theelepels zout en 2 theelepels peper, druk de kruiden er met je handen in. Zodra je grill lekker heet is, besprenkel je een theelepel olie aan elke kant van de biefstuk en wrijf je hem zachtjes in, zodat hij mooi en gecoat is. Dit helpt voorkomen dat de peper verbrandt en helpt ook bij het karamelliseren en grillen. Grill de steak op hoog vuur onbedekt gedurende 3 ½ minuut aan elke kant, tweemaal (de steak moet in totaal 14 minuten koken, 3 keer keren). De interne temperatuur moet 120-125 ° F zijn. Plaats de gekookte biefstuk op een rooster en tent het losjes met folie terwijl het minstens 10 minuten rust.

Stap 2

Terwijl de biefstuk kookt, verwarm je de resterende 2 theelepels olie in een grote braadpan. Voeg de julienne uien toe en kook 15-20 minuten op middelhoog vuur, onder regelmatig roeren. De uien zullen langzaam garen en een heerlijke karamelbruine kleur krijgen. Zodra de uien bruin zijn, haal je ze van het vuur en zet je ze aside.

Stap 3

Meng in een kleine kom de mayo, mosterd, cayennepeper, knoflook en de resterende ½ theelepel zout. Terwijl de steak rust, rooster je de pretzelbroodjes op de grill tot ze goudbruin zijn. Draai de bovenste helften van de broodjes om zodat ze naar boven liggen en leg ze op een bakplaat op de grill. Leg op elk plakje kaas (opgevouwen) en sluit de grill voor 2-3 minuten, tot de kaas is gesmolten.

Stap 4

Snijd met een scherp mes de steak tegen de draad in in dunne plakjes. Smeer een eetlepel pittige mayonaise op elk geroosterd onderste broodje, bedek met 2-3 plakjes biefstuk, een gezond snufje rucola en een lepel gekarameliseerde uien. Bedek met de deksels van de pretzelbroodjes (met de kaaskant naar beneden) en serveer heat of op kamertemperatuur.

Chef Ryan Scott deelde zijn recept voor Carnitas Elote Sliders op "Vos &  Vriendenweekend."

Chef Ryan Scott deelde zijn recept voor Carnitas Elote Sliders op “Fox & Associates Weekend”.
(Fox nieuws)

Carnitas Elote-schuifregelaars

Chef-kok Ryan Scott

Portiegrootte: 8 schuifregelaars

Voorbereidingstijd: 15 minuten

Kooktijd: 1 ½-5 uur inactief, 10 minuten actief

Benodigde keukenapparatuur: Slowcooker of instantpan

Techniektip: Altijd knapperige carnitas na het smoren! Het beste van carnitas zijn de knapperige randen die je krijgt als je het gekookte vlees vlak voor het opdienen licht bruint in een beetje olie. Sla het niet over!

Wissel optie: Voor een fruitige twist, probeer ananas of mango in de maïssalsa. Nog lekkerder als je het fruit eerst grilt!

Ingrediënten:

1 pakje King’s Hawaiian Unique Slider Buns

2 pond varkensschouder

1 kopje sinaasappelsap

1 eetlepel oregano

1 eetlepel gemalen komijn

1 eetlepel chilipoeder

2 eetlepels koosjer zout

1 middelgrote ui, gepeld en in plakjes gesneden

3 teentjes knoflook, geplet

2 eetlepels plantaardige olie

¼ kopje mayo

¼ kopje zure room

2 theelepels Tajin

1 grote Hass avocado

Voor de Elote-salsa:

1 kop fijngesneden rode ui

¼ kopje fijngesneden jalapeno

2 eetlepels citroen- of limoensap

½ theelepel koosjer zout

¼ kopje grof gehakte verse koriander

2 kopjes gekookte maïskorrels (bevroren of vers)

¼ kopje verkruimelde cotija-kaas

Voorbereiding:

Stap 1

Plaats de varkensschouder in de slowcooker of instantpan. Voeg het sinaasappelsap, oregano, komijn, chilipoeder, zout, ui en knoflook toe. Doe het deksel erop en zet de slowcooker 5 uur op hoog vuur, tot het vlees zacht is en uit elkaar valt als je er met een vork in gaat. Als u een instantpan gebruikt, sluit dan het drukventiel en kook op hoge druk/hoogste hitte gedurende 1 ½ uur, laat vervolgens de druk handmatig ontsnappen.

Stap 2

Meng in een kleine kom de zure room, mayo en Tajin. Opzij zetten.

Stap 3

Meng in een middelgrote kom de gesnipperde ui, jalapeno, zout en citroen/limoensap. Laat het mengsel staan ​​terwijl je de overige ingrediënten voor de salsa verzamelt. Zodra het ui/jalapeno-mengsel minimaal 5 minuten geweekt is, voeg je de maïs en koriander toe en vouw je alles door elkaar. Voeg de kaas nog niet toe.

Stap 4

Als de carnitas klaar zijn met koken, haal je het vlees uit de vloeistof en scheur je het vlees voorzichtig in kleine stukjes en snippers met behulp van twee vorken. Verhit een middelgrote koekenpan op hoog vuur en voeg 2 eetlepels olie toe. Zodra de olie heet is, voeg je een enkele laag geraspte carnitas toe aan de pan en kook je ongestoord tot ze bruin zijn, 3-5 minuten.

Voeg de kaas toe aan de salsa.

Stap 5

Halveer, schil en snijd de avocado in dunne plakjes. Leg een paar plakjes avocado op elk onderste schuifbroodje en leg er een royale stapel knapperige carnitas op. Voeg voorzichtig een lepel elote salsa toe aan het vlees. Smeer een flinke eetlepel Tajin-crema op de onderkant van elk bovenste schuifbroodje en smeer het op de elote-salsa, waarbij al die stukjes op hun plaats worden vergrendeld. Serveer onmiddellijk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.