Dan + Shay zanger, Shay Mooney, pronkt met zijn nieuwe lichaam op Instagram en onthult dat hij ongeveer 50 pond is afgevallen.

Mooney plaatste donderdag een bericht aan zijn followers op zijn Instagram-verhaal, waarin hij zijn followers bedankte voor alle positieve reacties die ze op zijn recente berichten hebben achtergelaten. Er zijn veel reacties van followers en landgenoten die hem feliciteren met zijn prestatie en zijn nieuwe gezonde levensstijl.

Hij legde zijn followers verder uit over de reis die hij de afgelopen maanden heeft afgelegd om niet alleen gewicht te verliezen, maar ook de veranderingen die hij in zijn levensstijl aanbracht om in het algemeen een gezonder leven te leiden.

“Ik geloof iets meer dan 5 maanden en ik ben bijna 50 pond afgevallen”, schreef Mooney op zijn Instagram-verhaal. “Voor degenen die het vragen: schoon eten / geen alcohol drinken en 7 mijl per dag lopen. En wat gewichten. Dat is het!”

Shay Mooney onthulde zijn gewichtsverlies van 50 pond op zijn Instagram-verhaal en bedankte zijn followers voor al hun positieve opmerkingen.
(Foto door Jason Kempin/Getty Photos)

MAREN MORRIS, JUSTIN BIEBER DAN + SHAY BIJ TOP ACM AWARDS-NOMINATIES

Samen met de publish op zijn verhaal plaatste Mooney een foto van hem en zijn oudste zoon Asher op zijn feed, met het bijschrift ‘het leven wordt elke dag beter’. Landgenoten, Morgan Wallenoverladen Chris Lane en Tyler Wealthy hem met lof en feliciteerden hem met zijn prestaties.

Lane liet een vuur-emoji achter als commentaar, Wallen schreef: “man performed obtained skinny on em!!!” en Wealthy schreef “op zoek naar magere broer!” Zanger Hudson Moore liet ook een opmerking achter en zei: “lookin lean and imply my dude” met een vuur-emoji. Mooney’s zus deed ook mee met de actie en zei “kijk naar die knappe jongens”, met een emoji van het hart.

Mooney beweerde in zijn Instagram-verhaalpost dat hij zich sinds de verandering in zijn levensstijl beter voelt in elk side van zijn leven, niet alleen in fysieke zin. Vervolgens moedigde hij al zijn volgelingen die een verandering in hun leven willen aanbrengen aan om zijn publish te zien als een teken dat hen vertelt dat het tijd is om de eerste stap te zetten.

In zijn Instagram-bericht hebben Mooney's vrienden in de countrymuziek opmerkingen gemaakt over zijn uiterlijk en hem gefeliciteerd.

In zijn Instagram-bericht hebben Mooney’s vrienden in de countrymuziek opmerkingen gemaakt over zijn uiterlijk en hem gefeliciteerd.
(Foto door Mindy Small/FilmMagic)

KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN VOOR DE ENTERTAINMENT NIEUWSBRIEF

“Ik heb mijn levensstijl volledig veranderd en ik heb me letterlijk nooit beter gevoeld, fysiek, mentaal en spiritueel”, vervolgde hij. “Als je op zoek bent naar een teken… Hou van jullie allemaal.”

De viering van zijn nieuwe gezondere levensstijl komt slechts een paar maanden nadat hij en zijn vrouw Hannah Billingsley hun derde sort samen verwachten. Ze deelden het nieuws met hun followers met een Instagram-video van hen die het nieuws met hun kinderen delen. In de video vragen Billingsley en Mooney hun zonen of ze een broertje of een zusje willen, en ze zeiden dat ze een zusje wilden.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE KRIJGEN

Mooney zegt dat hij zich nog nooit zo goed heeft gevoeld nu hij deze veranderingen in levensstijl heeft aangebracht.

Mooney zegt dat hij zich nog nooit zo goed heeft gevoeld nu hij deze veranderingen in levensstijl heeft aangebracht.
(Foto door Terry Wyatt/Getty Photos)

Mooney en Billingsley onthulden toen dat de twee een… broertje, wat de twee jongens minder enthousiast maakte. De nieuwe babyjongen voegt zich bij de 5-jarige Asher en de 2,5-jarige Ames Alexander.

Leave a Reply

Your email address will not be published.