De zelfverklaarde Republikeinen die te zien zijn in de nieuwe campagneadvertentie van gouverneurskandidaat Katie Hobbs in Arizona, hebben een lange geschiedenis waarin ze duizenden rechtstreeks doneren aan Democratische kandidaten en through het Democratische fondsenwervingsplatform ActBlue.

Hobbs, de staatssecretaris van Arizona, heeft een tv-campagneadvertentie Woensdag met leden van haar coalitie “Republikeinen voor Katie Hobbs”, waaronder Paul Charlton, een voormalig door George W. Bush benoemde Amerikaanse advocaat; Peggy Neely, de voormalige Republikeinse vice-burgemeester van Phoenix; en David Adame, een door de gouverneur aangestelde Doug Ducey van de Commissie Arizona-Mexico.

Charlton zegt: “Ik ben een levenslange conservatief”, in de advertentie, ook al heeft hij in de loop der jaren meer dan $ 13.000 gedoneerd aan meerdere Democratische kandidaten, rechtstreeks en through ActBlue, volgens gegevens van de Federal Election Fee (FEC). Dit jaar doneerde hij $ 4.700 rechtstreeks aan Democratische senator Mark Kelly, die zich kandidaat stelt voor herverkiezing tegen de Republikeinse Blake Masters. Hij heeft dit jaar ook $ 55 gegeven aan WinRed, het fondsenwervingsplatform van de Republikeinse Partij, in drie afzonderlijke donaties die niet bestemd zijn voor specifieke kandidaten.

Neely zegt in de advertentie dat ze “altijd Republikeins heeft gestemd”, hoewel ze sinds 2020 17 afzonderlijke donaties heeft gedaan through ActBlue. Dit jaar doneerde ze $ 400 rechtstreeks aan Kelly’s campagne en nog eens $ 500 through ActBlue.

Katie Hobbs, minister van Buitenlandse Zaken en Democratische gouverneurskandidaat van Arizona, spreekt tijdens een Ladies’s March-bijeenkomst ter ondersteuning van kandidaten voor tussentijdse verkiezingen die abortusrechten steunen buiten het State Capitol in Phoenix, 8 oktober 2022.
(Mario Tama/Getty Photographs)

KARI LAKE TAKKERT DEMOCRAAT TEGENSTANDER VOOR WEIGEREN TE DEBATEREN: ‘BASEMENT HOBBS’ PAGINA UIT BIDEN PLAYBOOK

Neely doneerde ook $ 500 aan Democraat Kris Mayes, die zich kandidaat stelt voor de procureur-generaal van Arizona tegen de Republikein Abraham Hamadeh. Ze gaf dit jaar $ 52 aan WinRed in twee afzonderlijke donaties die niet waren bestemd voor specifieke kandidaten.

In 2014 schonk Neely $ 100 aan Felecia Rotellini, die nu de voorzitter is van de Democratische Partij van Arizona.

Adame verklaart in de advertentie van Hobbs dat hij ‘een Republikein’ is, ondanks het feit dat hij meer dan $ 10.000 heeft gedoneerd aan meer dan een dozijn democraten over de hele kaart, inclusief voormalig Rep. Xochitl Liana Torres Small uit New Mexico en Sen. Tim Kaine uit Virginia.

Gouverneurskandidaten uit Arizona, Katie Hobbs, links, en Kari Lake, rechts, struikelen voor hun confrontatie volgende maand.

Gouverneurskandidaten uit Arizona, Katie Hobbs, hyperlinks, en Kari Lake, rechts, struikelen voor hun confrontatie volgende maand.
(Reuters)

Vorig jaar schonk Adame duizenden aan sindsdien mislukte Democratische voorverkiezingen gouverneurskandidaat Marco Lopez, mislukte Democratische kandidaat voor het Huis van Afgevaardigden Daniel Hernandez en Democratische Amerikaanse Rep. Greg Stanton, die zich kandidaat stelt voor herverkiezing tegen Republikeinse Kelly Cooper.

Charlton, Neely en Adame zeggen in de advertentie dat de Republikeinse tegenstander van Hobbs, Kari Lake, ‘te extreem’ is in kwesties als abortus en onderwijs.

De staatssecretaris van Arizona, Katie Hobbs, spreekt tijdens een rondetafelgesprek in Phoenix op 19 september 2022.

De staatssecretaris van Arizona, Katie Hobbs, spreekt tijdens een rondetafelgesprek in Phoenix op 19 september 2022.
(AP Foto/Ross D. Franklin)

“Katie Hobbs en Kari Lake, ze zijn totaal verschillend”, zeggen de groepen in de advertentie. “Kari Lake was zo anders op het nieuws. Kari wil overheidscamera’s in klaslokalen plaatsen. Katie Hobbs wil leraren in de klas zetten. Kari Lake is veel te extreem geworden. Kari Lake gaat te ver met abortus. Als Kari Lake gouverneur wordt ,,We kunnen verwachten dat er banen verdwijnen. Bedrijven komen hier niet.”

“Katie Hobbs gaat de klus klaren”, concluderen ze. “Daarom stem ik op Katie Hobbs.”

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE KRIJGEN

De campagne van Hobbs reageerde niet op het verzoek van Fox Information Digital om commentaar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.