Een valsspeler, een bemanningslid (?) en Malenia staan ​​in de buurt van een "2022," spookachtige geesten en Gotham Knights voor PS5.

Afbeelding: Warner Bros. / Devolver Digital / Bandai Namco / Innersloth / Kotaku / Mia Stendal / Bibadash (Shutterstock)

Op een gemiddelde dag vragen mijn vrienden me misschien hoe het met mijn werk gaat. Ik zal glimlachen, hen vertellen “Het gaat geweldig”, en dan een verhaal beginnen over een van de meest klote dingen waar ze ooit van hebben gehoord. En nu magazine ik u de samenvatting geven.

Het griezelige seizoen staat voor de deur, maar de chronisch on-line avid gamers op Kotaku weet dat er de hele tijd angstaanjagende shit in onze ruimte gebeurt. Het zijn niet alleen de video games die af en toe huiveringwekkend zijn – het is ook hoe de industrie mensen tot stof vermaalt, hoe gigantische bedrijven steeds vaker de schroeven aan de gemiddelde consument proberen te geven, en hoe machtsmisbruik niet als een verrassing komt.

Sommige van de griezeligste nieuwsberichten over gamen van dit jaar zijn triest. Sommige zijn grappig. Anderen zullen ervoor zorgen dat je je haar uit wilt trekken over de algemene toestand van de wereld. Maar goed, ik ook! Laten we bang zijn en [some other unidentifiable emotion] samen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.