Het schijnbaar ondenkbare is gebeurd: An Elden Ring speler heeft elke baas verslagen zonder een enkele hit te nemen. De prestatie werd bereikt door Twitch-streamer en Elden Ring Problem Runner GinoMachino.

Er zijn 165 bazen in FromSoftware’s Elden Ring, variërend van enkele van de gemakkelijkere bazen in Limgrave tot de berucht moeilijke, zoals Malenia. GinoMachino had twee maanden nodig om de route uit te stippelen voor de no-hit run, voordat hij de uitdaging eindelijk voltooide op 25 oktober. Het is de moeite waard om erop te wijzen dat dit een echte no-hit run is, wat betekent dat als GinoMachino ook maar een enkele kras kreeg van een baas, hij het hele spel vanaf het start opnieuw moest beginnen.

GinoMachino was in ongeloof bij het verslaan van de laatste baas van de run. De overwinning vieren om de 8 uur en 56 minuten van de Twitch-streamzei hij: “Ik kan niet geloven dat we het hebben gedaan … Ik kwam vandaag helemaal niet zelfverzekerd, kerel.”

Deze run heeft lang op zich laten wachten voor GinoMachino. Op 7 maart, twitterde hij: “Ik zal Elden Ring all bosses no hit voltooien”, en meer dan zeven maanden later is het eindelijk zover. Sinds de launch heeft GinoMachino allerlei Elden Ring-uitdagingen aangepakt. Eerder deze maand werd hij de eerste persoon die voltooi Elden Ring met alleen blote vuisten.

Zoals met de meeste FromSoftware-spellen, pakken spelers Elden Ring op allerlei gekke, onconventionele manieren aan. Van het modden van de Fisher-Value-gamecontroller om Elden Ring te spelen, om Ring Match Journey’s Ring -Con . gebruiken, is er binnen de Elden Ring-gemeenschap geen gebrek aan experimenten. En natuurlijk is er “Laat me haar solo”de Elden Ring-speler die honderden spelers heeft geholpen de moeilijkste baas in het spel te verslaan.

Logan Plant is een freelance schrijver voor IGN voor nieuws over videogames en leisure. Hij heeft meer dan zes jaar ervaring in de game-industrie met naamregels bij IGN, Nintendo Wire, Swap Participant Journal en Lifewire. Vind hem op Twitter @LoganJplant.


Leave a Reply

Your email address will not be published.