Na Fortnite’s succes overschaduwd Toonbeeld, sloot Epic de MOBA-servers slechts twee jaar na de bètaversie van de recreation af. Nu, dankzij free of charge objects van de recreation op de Unreal Market en een handelsmerkovereenkomst met Epic, Toonbeeld maakt vier jaar later een terugkeer, zij het onder een nieuwe titel en een nieuwe eigenaar.

Zoals aangegeven door PC-gamer, Paragon: The Overprime is een Paragon-bewerking die wordt ontwikkeld door de Zuid-Koreaanse studio Netmarble. De free of charge te spelen titel is momenteel in open bèta tot 21 november. Hij komt in de nabije toekomst naar Steam en de Epic Video games Retailer, maar het is onduidelijk wanneer de volledige recreation uitkomt.

Volgens Paragon: The Overprime’s Epic Video games Retailer-paginawanneer het wordt uitgebracht, zal het functioneren als een stay servicegame, waarbij in de loop van de tijd nieuwe helden worden toegevoegd.

“We nodigen je uit voor Prime, waar de space-opera van een symfonie van helden door het universum weergalmt”, luidt de slogan van de recreation.

Episch heeft $ 12 miljoen aan Paragon-activa vrijgegeven free of charge op de Unreal Market wanneer de servers van Paragon zijn gesloten. Een paar andere video games hebben hun activa gebruikt sinds hun launch in 2018, hoewel dit de eerste keer is dat Epic een studio toestemming heeft gegeven om de merknaam van Paragon over te nemen.

Episch aanvankelijk sluit de servers van Paragon in 2018 kort daarna het vertragen van de ontwikkeling ervan om zich op Fortnite te concentreren. Voor zijn ondergang noemden we Paragon “gelijke delen opvallend mooi en opwindend om te zien” in onze preview van 2016.

Amelia Zollner is een freelance schrijver bij IGN ​​en houdt van alles wat met indie en Nintendo te maken heeft. Buiten IGN hebben ze bijgedragen aan websites als Polygon en Rock Paper Shotgun. Vind ze op Twitter: @ameliazollner.


Leave a Reply

Your email address will not be published.