Moderne oorlogsvoering 2, ondersteunt, web als bij de meeste recente Name of Responsibility-games, volledige multiplayer-cross-play en cross-progression op alle platforms. Hierdoor kunnen spelers samen feesten en matchmake tegen elkaar.

Om de een of andere reden zouden sommigen er echter de voorkeur aan geven om alleen met spelers op hun eigen platform te spelen, en dat is waar de optie om cross-play uit te schakelen van pas komt. Behalve dat het op dit second alleen beschikbaar is op PlayStation.

Terugkeer van de goede oude tijd?

Hoewel dit misschien een ander lijkt stiekeme exclusieve PlayStation-functie, was de mogelijkheid om cross-play uit te schakelen de afgelopen jaren daadwerkelijk beschikbaar op andere platforms. Hoewel het vaak laat op Xbox arriveerde en soms verdween en later terugkeerde.

Bij de lancering van Fashionable Warfare 2 lijkt het er echter op dat alleen spelers op PS4 en PS5 cross-play kunnen uitschakelen. De schakelaar, die meestal te vinden is onder Account en netwerk, bestaat gewoon niet op computer of Xbox – zoals opgemerkt door Eurogamer.

Dit kan gewoon een bug zijn, of de functie kan in de begintijd zijn uitgeschakeld om de serverbelasting te beheren. Tot die tijd zullen Xbox-spelers die cross-play willen uitschakelen, dit moeten doen by way of de systeeminstellingen van hun console, wat uiteraard van invloed is op alle andere multiplayer-games.

Wat betreft waarom iemand zijn spelerspool zou willen beperken door cross-play uit te schakelen, de redenen verschillen per platform. Console-spelers zien muis en toetsenbord misschien als een voordeel, of ze willen misschien hun foyer’s ontdoen van valsspelers, mocht dat een probleem worden. Ook pc-spelers kunnen zich benadeeld voelen bij het spelen tegen de zware richthulp van de controller.

Als je niet begrijpt waar alle ophef over gaat, of als je het te druk hebt met spelen om er iets van te maken, moet je deze handleiding waarschijnlijk lezen voor hoe je je wapens snel kunt verbeteren in Fashionable Warfare 2en de beste modi om in die vroege dagen te grinden.


Leave a Reply

Your email address will not be published.