Fousheé heeft aangekondigd dat haar debuutalbum, softCOREarriveert op 18 november tot en met RCA. Beschreven als een “punkplaat in de meest puntige zin van het woord” die “woede en kwetsbaarheid omarmt”, bevat de LP een gastoptreden van Lil Uzi Vert op het nummer ‘spend the cash’. Bij de aankondiging hoort de eerste single ‘Supernova’. Bekijk het through de door Michael Rees geregisseerde visible hieronder, samen met de albumhoes en tracklist.

softCORE Omslagkunstwerk:

softCORE Tracklijst:

1. sudderen
2. Met mij gaat het goed
3. verveeld
4. supernova
5. het geld uitgeven [feat. Lil Uzi Vert]

6. sterven
7. simulatie
8. onverklaarbaar
9. glimlach
10. stomme teef
11. schreeuw mijn naam
12. laat je weer binnen

De submit Fousheé kondigt debuutalbum aan, brengt nieuw nummer ‘Supernova’ uit verscheen eerst op Onze cultuur.

Leave a Reply

Your email address will not be published.