Vooruitlopend op het derde seizoen van Netflix’ live-action adaptatie van The Witcher komt bevestiging van een vierde seizoen, maar met een grote verandering: acteur Henry Cavill stapt opzij als Geralt van Rivia. Hij wordt vervangen door Liam Hemsworth (De Hongerspelen, Onafhankelijkheidsdag: heropleving).

Op hun respectieve Instagram-profielen, Cavill en Hemsworth besprak de herschikking van de lead Witcher van de serie.

“Mijn reis als Geralt of Rivia is gevuld met zowel monsters als avonturen, en helaas, ik zal mijn medaillon en mijn zwaarden voor seizoen 4 neerleggen”, zei Cavill in een verklaring. ‘In mijn plaats zal de fantastische meneer Liam Hemsworth de mantel van de Witte Wolf op zich nemen. Zoals met de grootste literaire personages, geef ik met eerbied de fakkel door voor de tijd die ik besteed heb aan het belichamen van Geralt en het enthousiasme om Liam’s kijk op deze meest fascinerende en genuanceerde man te zien. Liam, goede heer, dit personage heeft zo’n geweldige diepte voor hem, geniet ervan om erin te duiken en te zien wat je kunt vinden.

“Als Witcher-fan ben ik dolgelukkig met de mogelijkheid om Geralt of Rivia te spelen,” zei Hemsworth. “Henry Cavill is een ongelooflijke Geralt geweest en ik ben vereerd dat hij mij de teugels overhandigt en mij toestaat de zwaarden van de Witte Wolf op te pakken voor het volgende hoofdstuk van zijn avontuur. Henry, ik ben al jaren een fan van je en werd geïnspireerd door wat je naar dit geliefde personage bracht. Ik heb misschien een paar grote laarzen te vullen, maar ik ben echt opgewonden om de wereld van The Witcher binnen te stappen.”

Cavill kondigde eerder deze week aan dat, zoals alles behalve werd bevestigd door zijn… cameo-optreden in Zwarte Adamhel keer terug naar de rol van Superman in het filmische universum van DC. Een favoriet bij followers in de rol, Cavill had niet geportretteerd de man van staal sinds 2017, in de oorspronkelijke launch van Justice League. Twee recentere live-action DC-universumprojecten, Shazam! en Vredestichtergekenmerkt gezichtsloze cameo’s van Superman.

“Ik wilde wachten tot het weekend voorbij was voordat ik dit plaatste, omdat ik je alle kans wilde geven om te kijken Zwarte Adam‘, zei Cavill op Instagram. “Nu velen van jullie dat hebben, wilde ik het officieel maken: ik ben terug als Superman. Wat je ziet in deze afbeelding en in Zwarte Adam is slechts een heel klein voorproefje van wat komen gaat. Er is veel om dankbaar voor te zijn, en daar kom ik op tijd aan toe, maar ik wilde jullie vooral bedanken. Bedankt voor je steun en voor je geduld. Ik beloof je dat het beloond zal worden.”

Cavill was gecast als Geraltde Witte Wolf, in 2018. Hij bracht echte nerd-cred – as een ongegeneerde fan van The Witcher-games en -boekenevenals een vrome World of Warcraft en Warhammer-nerd – voor de rol. “Ik voel echt een connectie met Geralt en met wie hij is en zijn aard, vooral uit de boeken”, Cavill vertelde Polygon in een interview in 2019. “En nadat ik het spel vele, vele, vele uren had gespeeld, was het iets waar ik een connectie mee had. En dus ging het erom een ​​versie van mij, een versie van Geralt, in de present van Lauren te brengen.”

The Witcher seizoen 3 begonnen met filmen eerder dit jaar, en staat gepland voor start met streamen op Netflix in de zomer van 2023. Een prequel-spin-off in beperkte oplage, The Witcher: Blood Originmet in de hoofdrol de onvergelijkbare Michelle Yeoharriveert op Netflix Kerstdag.


Leave a Reply

Your email address will not be published.