Video games met cross-play-ondersteuning bieden over het algemeen de mogelijkheid om dit uit te schakelen, aangezien sommige consolespelers misschien niet willen spelen met pc-spelers die muis en toetsenbord gebruiken, terwijl sommige pc-spelers liever niet spelen met consolespelers die aim-assist hebben. Om een ​​onbekende reden is deze optie in Fashionable Warfare 2 alleen beschikbaar voor PS5- en PS4-spelers, wat betekent dat Xbox- en pc-spelers vastzitten in cross-play-lobby’s, tenzij ontwikkelaar Infinity Ward een wijziging aanbrengt.

Xbox-spelers hebben de mogelijkheid om deze omissie op systeemniveau te omzeilen, door ondersteuning voor cross-play uit te schakelen die van toepassing is op alle video games op het systeem. Als je cross-play op systeemniveau op Xbox wilt uitschakelen, kun je deze stappen volgen:

Ga naar het menu Instellingen op de Xbox-console

Ga naar het tabblad Algemeen en kies ‘On-line veiligheid & gezin’

Kies ‘Privateness & on-line veiligheid’ en vervolgens ‘Xbox Stay privateness’

Kies ‘Particulars bekijken en aanpassen’ en vervolgens ‘Communicatie & multiplayer’

Kies ‘Blokkeren’ op het tabblad ‘Je kunt met mensen buiten Xbox Stay spelen’

Santa Sena Border Crossing plaatst spelers op een snelweg vol met een ondenkbaar aantal auto’s. De meeste kaarten hebben een vierkante of rechthoekige lay-out, maar Santa Sena Border Crossing is een zeer smalle en lineaire kaart met weinig ontsnapping uit de auto’s.

Sommige spelers gingen naar sociale media om het de Picadilly of Fashionable Warfare 2 te noemen, aangezien Picadilly een Fashionable Warfare 2019-kaart was die ook veel gepraat en negatieve aandacht kreeg over het ontwerp.

Leave a Reply

Your email address will not be published.