Physician Unusual in het multiversum van waanzin direct gebouwd op de gebeurtenissen van de WandaVision tv-serie, om te laten zien wat er gebeurde met Elizabeth Olsen’s Scarlet Witch nadat ze haar familie verloor. Maar hoe meeslepend het verhaal van Wanda ook was Multiversum van waanzin, ontbrak een cruciaal facet. Visie, gespeeld door Paul Bettanykwam nooit in de movie opdagen, zelfs niet dat hij technisch gezien niet dood was.

Het einde van WandaVision introduceerde een tweede versie van de Imaginative and prescient, geheel in het wit gekleed, die in wezen een gereanimeerde versie van het lichaam van de originele Imaginative and prescient was zonder zijn persoonlijkheid. (Blijf bij ons.) Dan in de seizoensfinale ontving deze witte Imaginative and prescient eigenlijk een zekere mate van de geest en herinneringen van de Imaginative and prescient.

Deze bungelende plotthread bleef hangen in de relaxation van Section 4 van het Marvel Cinematic Universe, dat op het punt staat te eindigen in Black Panther: Wakanda Eternally volgende maand. Maar als de laatste geruchten waar zijn, kunnen we zien dat het over een jaar of twee wordt opgelost Disney+. Volgens De hete microfoon YouTube-show, Marvel is bezig met het “openen van een schrijverskamer voor een Imaginative and prescient-show met de titel” VisionQuest.De kamer zal zogenaamd aan het werk gaan om het materiaal “volgende week” uit te werken.

In Marvel Comics werd de uitdrukking “VisionQuest” gebruikt door schrijver/kunstenaar John Byrne als de titel van een belangrijke verhaallijn tijdens zijn run van de West Coast Avengers grappig. (In de jaren tachtig was de belangrijkste Avengers boek kreeg een spin-off titel, met een groep helden in Californië; de belangrijkste Avengers hadden hun hoofdkantoor in New York Metropolis.) Tijdens de “VisionQuest”-verhaallijn wordt de Imaginative and prescient ontvoerd en gedemonteerd, en zijn geest wordt gewist. De Avengers redden hem, maar wanneer ze hem weer in elkaar zetten, kunnen ze zijn volledige geheugen of persoonlijkheid niet herstellen. Tijdens het proces verliest Imaginative and prescient ook zijn rode en groene kleur en wordt hij van prime tot teen helderwit – met andere woorden, hij ziet eruit als de versie van het personage dat aan het einde van WandaVision.

2. De visie weerspiegelt zijn stripverhaallijn
Marvel

Gezien waar de zaken staan ​​aan het einde van Multiversum van waanzin (en het feit dat er geen West Coast Avengers in de MCU zijn), a VisionQuest Disney+-serie zou qua plot heel anders moeten zijn dan de versie van Byrne. Maar het basisidee – dat Imaginative and prescient zijn identiteit herontdekt of hervormt, misschien met de hulp van enkele van zijn oude Avengers-bondgenoten – zou absoluut de focus kunnen zijn.

Marvel heeft de releasedatums voor een van de aankomende Section 5 Disney+ tv-series nog niet aangekondigd, maar beide Geheime invasie en Wat als…? zullen naar verwachting start 2023 in première gaan. Je kunt de volledige aflevering van De hete microfoon onderstaand.

Meld je aan voor Disney+ hier.

Elke Marvel Disney+ Present, gerangschikt van slechtste naar beste

Anderhalf jaar in de televisieduik van Marvel Studios, hier zijn al hun reveals tot nu toe.


Leave a Reply

Your email address will not be published.