“Actual Time” gastheer Invoice Maher luidde de noodklok over wat hij de “koude burgeroorlog” noemde die in Amerika gaande is na de aanval van Paul Pelosi.

De paneldiscussie begon met Tesla CEO Elon Musk’s overname van Twitter en het debat over censuur van bots versus gebruikers.

“Als je mensen vertelt dat ze niet gehoord kunnen worden, gaan ze niet weg”, zei Maher. “Donald Trump is van Twitter geweest. Hij is niet weggegaan. Hij zal de volgende keer absoluut de Republikeinse nominatie krijgen. En zijn mensen zijn niet weggegaan. Ze hebben zichzelf niet gedeporteerd omdat hij niet op Twitteren.”

AANVAL VAN NANCY PELOSI ECHTGENOOT: WIE IS DAVID DEPAPE, VERDACHTE AANVALDER VAN PAUL PELOSI?

“Actual Time” gastheer Invoice Maher
(HBO)

De HBO-ster wees vervolgens op geweld dat uitbrak tijdens een drag queen story hour-evenement eerder in de week in een pub in Oregon, gevolgd door de aanval op Home Speaker Nancy Pelosi’s echtgenoot die vrijdagochtend plaatsvond.

NANCY PELOSI’S ECHTGENOOT PAUL PELOSI AANGEVALLEN DOOR VERDACHTE DIE SCHREEUWDE ‘WAAR IS NANCY?’: BRON

“Weet je, dit is deze koude burgeroorlog waar we in zitten, waar we over hebben gehoord,” zei Maher. “Burgeroorlogen – het zal niet zijn zoals de laatste burgeroorlog. Het zal dit soort dingen zijn. En ik denk dat als je die klep sluit om mensen te laten praten, ik denk dat die dingen alleen maar erger worden.”

Paul Pelosi (L) en Nancy Pelosi wonen de Bloomberg &  Vanity Fair-cocktailreceptie na het WHCA-diner 2015 in de residentie van de Franse ambassadeur op 25 april 2015 in Washington, DC.  Dimitrios Kambouris/VF15/WireImage

Paul Pelosi (L) en Nancy Pelosi wonen de Bloomberg & Vainness Honest-cocktailreceptie na het WHCA-diner 2015 in de residentie van de Franse ambassadeur op 25 april 2015 in Washington, DC. Dimitrios Kambouris/VF15/WireImage
(Dimitrios Kambouris/VF15/WireImage)

Het kantoor van Pelosi heeft vrijdag een verklaring vrijgegeven waarin wordt onthuld dat de 82-jarige echtgenoot van de spreker vrijdagochtend vroeg met geweld is aangevallen in hun huis in San Francisco.

De verdachte, de 42-jarige David DePape, zou naar verluidt blijven vragen: “Waar is Nancy?” voordat hij Paul Pelosi sloeg.

AANVAL VAN PAUL PELOSI SAN FRANCISCO: WAT U MOET WETEN OVER GEWELDIGE HUISINVASIE

De aanval zorgde ervoor dat Pelosi in het ziekenhuis belandde, maar hij zal naar verwachting volledig herstellen na een succesvolle operatie aan een gebroken schedel, volgens de woordvoerder van Nancy Pelosi. Hij liep ook ernstige verwondingen op aan zijn linkerarm en beide handen.

(Links) Paul Pelosi en Nancy Pelosi wonen het Pre-GRAMMY Gala bij.  (Rechts) David DePape

(Hyperlinks) Paul Pelosi en Nancy Pelosi wonen het Pre-GRAMMY Gala bij. (Rechts) David DePape
(Michael Quick/ San Francisco Chronicle)

DePape werd gearresteerd en beschuldigd van: meerdere misdaden waaronder poging tot doodslag, mishandeling met een dodelijk wapen, inbraak en ouderenmishandeling.

KLIK HIER VOOR DE FOX NEWS-APP

Het motief bleef in onderzoek, voegde hij eraan toe. De FBI en de politie van het Capitool hielpen mee.

Michael Ruiz van Fox Information heeft bijgedragen aan dit rapport.

Leave a Reply

Your email address will not be published.