Replace, zaterdag 29 oktober: Komt er een nieuwe aflevering van Zaterdagavond Stay vanavond? Ja! SNL keert deze week terug na een korte onderbreking, met Jack Harlow trekken. dubbele taak als gastheer en muzikale gast. Ook in de aflevering van deze week keert Cecily Robust terug na afwezigheid in de eerste drie afleveringen van seizoen 48. Robust’s one-woman-show De zoektocht naar tekenen van clever leven in het heelal had tot 23 oktober in LA gerend en hield haar tot nu toe bezig aan de andere kant van het land.


Zaterdagavond Stay ziet er dit jaar heel anders uit, in navolging van de vertrek van een aantal castleden inclusief fan-favorieten zoals Pete Davidson, Kate McKinnon, Aidy Bryant, Kyle Mooney, en Chris Reddmaar seizoen 48 heeft nieuwkomers geïntroduceerd Marcello Hernandez, Molly Kearney, Michael Longfellowen Devon Walker aan het publiek.

COLLIDER-VIDEO VAN DE DAG

Dit seizoen is tot nu toe gehost door Prime Gun: Maverick‘s Miles Teller samen met muzikale gast Kendrick Lamar, Brendan Gleeson die zijn nieuwe movie promootte De Banshees van Inisherin met muzikale gast Wilgen Megan Thee Hengst die de dubbele taak op zich nam als de muzikale gast van de present in de meest recente aflevering.

VERWANT: ‘SNL’ Seizoen 48 Nieuwe castleden zijn onder meer Marcello Hernandez, Molly Kearney en meer

Vorig seizoen werd de première verzorgd door Owen wilsonmet volgende afleveringen gehost door talenten als Natasha Lyonne, Selena Gomez, Benedict Cumberbatch, Jake Gyllenhaal, Jerrod Carmichael, Oscar Isaac, John Mulaney, Willem Dafoe, Will Forte, Ariana DeBose, Paul Rudd, Simu Liu, Kim Kardashian, Rami Malek, Jason Sudeikis, Kieran Culkin, Jonathan Majorsen Billie Eilish. Zal seizoen 48 de lach kunnen weerstaan ​​​​die seizoen 47 ons bracht?

Zaterdagavond Stay uitgezonden op zaterdag om 23:30 uur ET / 20:30 uur PT op NBC, evenals livestreaming op Peacock op hetzelfde second. Alle eerdere afleveringen van Zaterdagavond Stay Seizoen 47 is beschikbaar om te streamen op Peacock en Hulu.


Leave a Reply

Your email address will not be published.