Fox Information-presentator Jesse Watters verwijt media hypocrisie omdat ze zich concentreren op bepaalde verhalen over misdaad op “Jesse Watters Primetime.”

JESSE WATTERS: De democraten in de media hebben de misdaadgolf genegeerd en brengen deze alleen uit wanneer De man van Nancy Pelosi is aangevallen. Waar zijn de media en de Democraten geweest terwijl duizenden Amerikanen zijn aangevallen? Elke dag worden mensen met hamers geslagen. Mensen worden in metro’s geduwd, gesneden, in koelen bloede doodgeschoten, maar de media richten zich op deze ene misdaad om het op de Republikeinen te pinnen? Kom op. De Democraten hebben de politie in San Francisco belaagd. Het opvangbeleid van de Democraten verhinderde dat de man werd uitgezet.

AMBTENAAR VAN WETTELIJKE HANDHAVING GELUIDEN ALARM OP POLITIE EXODUS VERSTERKT MISDAAD CRISIS: ‘WE KUNNEN U NIET VEILIG HOUDEN’

(Hyperlinks) Paul Pelosi en Nancy Pelosi wonen het Pre-GRAMMY Gala bij. (Rechts) David DePape
(Michael Brief/ San Francisco Chronicle)

De Democraten willen maatschappelijk werkers naar de sociale zekerheid sturen in plaats van naar de politie. Als ze een maatschappelijk werker hierheen hadden gestuurd, zouden zowel Paul als de maatschappelijk werker waarschijnlijk dood zijn. Mensen in San Francisco sloegen elke dag mensen op hun hoofd, en ze worden vrijgelaten, en ze worden niet gepakt voor poging tot moord. Misschien worden ze veroordeeld tot twee jaar herstelrecht, maar ze gooien het boek naar deze man omdat Paul getrouwd is met een machtige vrouw. Het is niet juist.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE KRIJGEN

Elk slachtoffer moet gelijk worden behandeld, en dat geldt ook voor elke dader. De misdaadgolf is eindelijk naar het huis van Nancy Pelosi gekomen. Hopelijk kunnen onze politieke leiders wakker worden en zeggen: genoeg is genoeg.

Leave a Reply

Your email address will not be published.