Microsoft heeft november’s aangekondigd Xbox Spelletjes met goud aanbod.

Volgende maand kun je Praetorians – HD Remaster en Lifeless Finish Job downloaden en spelen.

Lifeless Finish Job Launch Trailer

Pretorianen – HD Remaster is een real-time strategiespel dat zich afspeelt tijdens het tijdperk van het Romeinse rijk, waar het je doel is om keizer te worden. Met de sport kun je spelen als drie verschillende legers, de Galliërs, Egyptenaren en Romeinse legioenen. Het bevat meer dan 20 campagnemissies in drie landen, en elk leger heeft zijn sterke en zwakke punten die je kunt verkennen en ervaren. De sport is beschikbaar van 1 tot 30 november.

Als Hector Plasm bind je een vacuümpak op je rug en gebruik je een plasmablaster om geesten in Doodlopende baan. In deze procedureel gegenereerde, sofa co-op, twin-stick shooter, verdrijf je eating places, kantoren en andere gebouwen terwijl je ook probeert de ziel van je mentor te redden, zodat ze niet de eeuwigheid als geest doorbrengt. De sport bevat cartoonachtige illustraties die zijn geïnspireerd op animatieshows uit de jaren 90, zoals Ren & Stimpy, en bevat originele muziek van Will Morton (Grand Theft Auto).

Lifeless Finish Job is beschikbaar van 16 november tot 15 december

Je hebt nog tijd om te downloaden Spelen met goud in oktober aanbiedingen Windbound, die beschikbaar blijft tot de 31e, en Bomber Crew Deluxe Version, die blijft tot 15 november.


Leave a Reply

Your email address will not be published.