Marvelis altijd uiterst voorzichtig om nieuwe ontwikkelingen onder de duim te houden. Daarom is het zo vreemd dat ze de identiteit van Emilia Clarke‘s karakter. Followers wisten dat ze zou verschijnen in Geheime invasie een tijdje, maar niemand wist met wie ze speelde. De present komt eraan Disney+ volgend jaar, en het heeft enorme gevolgen voor de MCU vooruit gaan.

Marvel was naar verluidt gifs toevoegen van Geheime invasie in de Tenor GIF-database. Uiteindelijk voegden ze een van Emilia Clark toe die de zin zei: “Het is het start.” Toen followers naar de bestandsnaam in de database keken, realiseerden ze zich iets. De bestandsnaam was “het is het start abigail-merk.” Ze vergeleken het met de andere bestanden met bekende karakters, die vrijwel hetzelfde formaat volgden.

Dat lijkt te betekenen dat Emilia Clark bijna zeker Abigail Model speelt op Geheime invasie. Maar wie is Abigail Model precies? In Marvel Comics is ze de leider van SWORD, een zusterorganisatie van SHIELDSWORD die verantwoordelijk is voor de verdediging van de aarde tegen buitenaardse bedreigingen. Afgezien van al haar voorkeuren, is ze ook gewoon een heel interessant personage op zichzelf.

Over het algemeen zijn veel mensen nogal op hun hoede voor Merk, vooral Nick Fury. In ieder geval in de strips is Model ook half buitenaards, met haar vader die tot een niet nader genoemd ras behoort. Hoewel Nick Fury een beetje achterdochtig is tegenover Abigail Model, is ze buitengewoon belangrijk voor de… Geheime invasie verhaallijn. Wanneer de Skrulls verschijnen en verwoesting op aarde beginnen aan te richten, wordt ze al snel een van de belangrijkste spelers om ze weg te jagen.

Vanaf nu is er geen officiële datum voor de Disney+ première van Geheime invasie. Het enige dat we weten is dat het ergens volgend jaar op de dienst zal worden gestreamd.

Meld je aan voor Disney+ hier.

De beste Marvel-helden die zich nog niet bij de MCU hebben aangesloten

Deze geweldige Marvel-personages moeten de sprong naar het Marvel Cinematic Universe nog maken.


Leave a Reply

Your email address will not be published.