Sony heeft een nieuwe PlayStation-studio opgericht en werkt momenteel samen met Stoute hond.

Dit is volgens een vacature opgemerkt door VGCwaarin staat dat de naamloze studio uit San Diego samenwerkt met de Uncharted-ontwikkelaar aan een ‘geliefde franchise’.

Uncharted: Legacy of Thieves Assortment – Lanceer trailer | PS5

De vacature is voor een stage in de zomer van 2023 en vermeldt het volgende:

“Wij zijn een nieuwe PlayStation-studio gevestigd in San Diego, CA. Ons workforce probeert SIE positief te beïnvloeden door de gedachten en emoties van spelers over de hele wereld te inspireren door middel van een geweldige game-ervaring. Momenteel ontwikkelen we samen met Naughty Canine een spannend nieuw undertaking in een geliefde franchise.”

Dit is de tweede vacature die deze week is opgegraven en waarin Naughty Canine wordt genoemd.

Woensdag werd gemeld dat een vacaturewebsite een vacature had voor een senior producer bij PlayStation. Deze functie is bij een “nieuw intern game-ontwikkelingsteam” dat werkt met PSS Visible Arts. Het momenteel onaangekondigde “undertaking met hoge zichtbaarheid” werd vermeld als ontwikkeld in samenwerking met Naughty Canine.

Nadat de vermelding op web de ronde had gedaan, veranderde de bewoording. Er staat nu dat Sony “een nieuw intern game-ontwikkelingsteam bouwt”, en dat het “hetzelfde workforce van wereldklasse is dat bekend staat om zijn bijdragen aan de Final of Us-franchise.”

De enige titel waar Naughty Canine momenteel aan werkt is De Final of Us multiplayer-game, oorspronkelijk gepland om deel uit te maken van The Final of Us: Half 2. De nieuwe stand-alone titel zal web zo groot zijn als de singleplayer-games van Naughty Canine en zal een plot bevatten. Studiobaas Neil Druckmann zei dat het een nieuwe solid van personages zal bevatten en dat het zich in een ander deel van de Verenigde Staten afspeelt.

Aan de andere kant zou de studio ook kunnen zijn werken aan een fantasietitel. Alleen de ontwikkelaars weten het zeker.


Leave a Reply

Your email address will not be published.