EXCLUSIEF: De zoon van Huisspreker Nancy Pelosi en haar man Paul Pelosi, die met spoed naar het ziekenhuis werd gebracht nadat hij vrijdag in zijn huis in San Francisco werd aangevallen door een man met een hamer, sprak zijn optimisme uit over de toestand van zijn vader op zaterdag.

“Tot nu toe zo goed, tot nu toe zo goed”, vertelde Paul Pelosi Jr. aan Fox Information Digital buiten het Zuckerberg San Francisco Normal Hospital.

Paul Pelosi werd “gewelddadig aangevallen” door iemand die had ingebroken in het huis van het stel in San Francisco en riep: “Waar is Nancy?” volgens ambtenaren en bronnen.

Nancy Pelosi, het hoogste lid van het Huis van Afgevaardigden en tweede in de lijn van opvolging van het Amerikaanse presidentschap, was op dat second niet in de woning aanwezig.

AANVAL VAN PELOSI: VROUW DIE BEWEERT VERDACHT TE ZIJN DAVID DEPAPE’S STOFDOCHTER ZEGT DAT HIJ MISBRUIK WAS

Paul Pelosi Jr. zei “tot nu toe zo goed” toen hem werd gevraagd naar de hameraanval die zijn vader Paul naar het ziekenhuis stuurde.
(Flightrisk voor Fox Information Digital)

De politiechef van San Francisco, William Scott, zei dat de verdachte, de 42-jarige David DePape, nu wordt beschuldigd van poging tot doodslag, mishandeling met een dodelijk wapen, ouderenmishandeling, inbraak en verschillende andere misdrijven die voortvloeien uit het incident dat plaatsvond web na 2 ben

Scott zei dat de politie reageerde op een welzijnscontrole en DePape en Pelosi worstelden met een hamer. Hij zei dat agenten toen getuige waren van DePape toen hij de hamer weghaalde van Pelosi en hem “gewelddadig aanviel”.

AANVAL VAN NANCY PELOSI ECHTGENOOT: WIE IS DAVID DEPAPE, VERDACHTE AANVALDER VAN PAUL PELOSI?

Het huis in San Francisco van House Speaker Nancy Pelosi en Paul Pelosi wordt gezien nadat de politie zegt dat David Depape Paul Pelosi vroeg op vrijdag 28 oktober 2022 gewelddadig heeft aangevallen.

Het huis in San Francisco van Home Speaker Nancy Pelosi en Paul Pelosi wordt gezien nadat de politie zegt dat David Depape Paul Pelosi vroeg op vrijdag 28 oktober 2022 gewelddadig heeft aangevallen.
(KGO-TV)

Officieren pakten DePape vervolgens onmiddellijk aan, ontwapenden hem en namen hem in hechtenis, terwijl ze om noodhulp vroegen en ter plaatse medische hulp verleenden. Het motief voor de aanval wordt nog onderzocht.

“Eerder vanmorgen werd Paul Pelosi thuis aangevallen door… een aanvaller die met geweld handelde en zijn leven bedreigde terwijl hij eiste de Spreker te spreken,” zei Drew Hammill, woordvoerder van Spreker Pelosi, vrijdag. Pelosi werd opgenomen in het Zuckerberg San Francisco Normal Hospital, waar hij een succesvolle operatie onderging om een ​​schedelbreuk en ernstige verwondingen aan zijn rechterarm en handen te herstellen. Zijn artsen verwachten een volledig herstel.”

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE KRIJGEN

Paul Pelosi Jr. spreekt met FBI-onderzoekers buiten het huis van zijn ouders Nancy en Paul Pelosi, vrijdag 28 oktober 2022. Zijn vader, Paul, was eerder vanochtend het slachtoffer van een gewelddadige inbraak.

Paul Pelosi Jr. spreekt met FBI-onderzoekers buiten het huis van zijn ouders Nancy en Paul Pelosi, vrijdag 28 oktober 2022. Zijn vader, Paul, was eerder vanochtend het slachtoffer van een gewelddadige inbraak.
(Flightrisk voor Fox Information Digital)

Eerder op zaterdag was Pelosi Jr om commentaar gevraagd op de aanval en zei “dank u” aan degenen die zijn familie in hun gebeden hebben gehouden.

Fox Information’ Greg Norman en Timothy HJ Nerozzi hebben bijgedragen aan dit rapport.

Leave a Reply

Your email address will not be published.