De levende doden Seizoen 11 Aflevering 21 staat voor de deur.

Met nog maar vier afleveringen te gaan, staat AMC’s vlaggenschipserie op het punt af te ronden na de 11-seizoenenloop. Hier is wanneer je de volgende aflevering kunt bekijken.

GERELATEERD: The Strolling Useless: Useless Metropolis: Maggie & Negan Spin-off Krijgt Eerste Beelden

Wanneer moet je The Strolling Useless kijken Seizoen 11 Aflevering 21

De levende doden Seizoen 11 Aflevering 21 gaat in première om 21:00 uur ET / 18:00 uur PT op AMC op zondag 30 oktober. De komende aflevering is getiteld “Outpost 22”. Tawnia McKiernan regisseerde de aflevering in haar tweede opdracht dit seizoen. Jim Barnes schreef het script. De levende doden is een verhaal dat 10 jaar geleden begon met een man die zijn familie probeerde te vinden. Dat gezin groeide en geleidelijk aan kregen gemeenschappen vorm. Ze vochten en overleefden, bloeiden en baarden een nieuwe generatie. Het is een verhaal over de mensheid, en er zijn nog meer verhalen te vertellen.

Seizoen 11 bestaat uit 24 afleveringen verdeeld in drie delen van 8 afleveringen. Het bevat nieuwe castleden, waaronder Margot Bingham als Stephanie, Michael James Shaw als Mercer, evenals Laila Robins als Pamela Milton en Josh Hamilton als Lance Hornsby.

De levende doden momenteel sterren Norman Reedus, Melissa McBride, Lauren Cohan, Cailey Fleming, Josh McDermitt, Christian Serratos, Seth Gilliam, Ross Marquand, evenals Khary Payton en Jeffrey Dean Morgan. Het beschikt ook over Nadia Hilker, Lauren Ridloff, Cooper Andrews, Callan McAuliffe, Eleanor Matsuura en Cassady McClincy.

GERELATEERD: Isle of the Useless: Lauren Cohan & Jeffrey Dean Morgan spelen de hoofdrol in de nieuwe Strolling Useless Spin-Off-serie

De serie is gebaseerd op de gelijknamige stripreeks van Robert Kirkman, Tony Moore en Charlie Adlard en is uitvoerend geproduceerd door Kirkman, Scott M. Gimple, Greg Nicotero, David Alpert, Joseph Incaprera, Gale Anne Hurd, Denise Huth en Angela Kang. , die terugkeert als showrunner voor de laatste aflevering.

Leave a Reply

Your email address will not be published.