Burger King's Call of Duty huid en maaltijd.

Schermafbeelding: Activision / Burger King / Kotaku

Eigendom van Burger King Name of Obligation: Trendy Warfare II operator huid, een man met een mooie snor en Burger City t-shirtwordt op eBay verkocht voor ongeveer de helft van de vraagprijs van $ 69,99 voor de volledige recreation.

Ik zal dat herhalen in uw voordeel. Burger King, de thuisbasis van de Whopperin samenwerking met Moderne oorlogsvoering II en bracht uit zijn schat aan heet vet een exclusieve Plicht huid. Het is een man met een mooie snor en shirt waarop staat Burger City, the Kabeljauw franchise’s hamburger emporium en easter egg, erop. De man, laten we hem Bobby noemen, staat op eBay voor ongeveer $30.

Dit is niet de bedoeling van Burger King. Het is de bedoeling dat je de pores and skin koopt, gebundeld met een uur dubbele XP, als onderdeel van het fastfood-imperium Moderne oorlogsvoering II maaltijd, of de Moderne oorlogsvoering II Baconator Meal van Hungry Jack’s als je in Australië bent.

Maar aangezien de promotie alleen beschikbaar is in 39 landen, met uitzondering van de VS en het VK, blijven sommige mensen verlangen naar de burgerman en zullen ze alles doen om hem te krijgen. Elders laten plaatsen als Mexico en Saoedi-Arabië klanten hun frietjes eten van binnen een Moderne oorlogsvoering II paleis, Kabeljauw-thema Burger Kings. En in Parijs, op 29 en 30 oktober, kunnen klanten het spel zelfs spelen op een bestelkiosk, Adweek rapporten. Misschien doen ze dat wel ondergang De volgende.

Maar ik loop vooruit in dromen. Mensen kunnen nu alleen aan de snor denken. Het is zo…vol. Ebay-geschiedenis laat zien dat opnieuw verkochte skins gaan voor maar liefst $ 39,99, hoewel de meeste verkopen tussen $ 20 en $ 35 liggen, wat allemaal veel goedkoper is dan een vliegticket. De Burger King-skin lijkt beperkt te zijn en niet echt regiogebonden, dus als je negen-kom-vijf Whoppers uitgeeft aan een out-of-bounds Plicht huid, zul je het in ieder geval kunnen gebruiken.

Activision Blizzard, Call of Duty’s publisher, has its current marketing strategy determined by chief marketing officer Fernando Machado, who, before video games, leidde verschillende advertentiecampagnes voor Burger King als CMO van Restaurant Manufacturers Worldwide. ik ga beginnen met spelen Plicht dialoog achteruit en laat u weten of dat ook alle Burger King-advertenties zijn.


Leave a Reply

Your email address will not be published.