“Kijk, het is heel eenvoudig”, zei Jim. “Reviewscores zijn geen platte schaal, ze zijn allemaal rubberachtig en gecompartimenteerd.”

“Waar heb je het nu in hemelsnaam over” antwoordde Burns, dit al zat.

Jim dacht even na, terwijl hij naar zijn slappe Meatball Marinara keek, die hij vers gekocht had bij Croydons slechtste Subway (wat wel wat werk is). “Nou, denk eens aan eten.”

“De dingen die je eet?” zei Burns.

“Ja”, verduidelijkte Jim. “Dus, het beste wat je kunt krijgen van McDonald’s-”

“Large Tasty”, onderbrak Burns.

“Ja, dus -” Jim vervolgde: “The Large Tasty met spek,”

“Nee, alleen de Large Tasty” viel Burns weer in de rede.

“Geen spek?” vroeg Jim.

“Donalds bacon is te rokerig, het overheerst het rundvlees.” zei Burns, met de autoriteit van een man die bij verschillende gelegenheden meer dan één maaltijd per dag bij McDonald’s had gehad: hoogstwaarschijnlijk de enige persoon die dat ooit deed zonder personeel te zijn.

“Oké prima”, zuchtte Jim, die nu spijt had van het hele gesprek en mogelijk de beslissing om naast Burns te gaan werken, naar Croydon te verhuizen, alles. Alles. “Dus de Large Tasty is een McDonald’s tien op tien, toch?”

Burns knikte eerbiedig.

‘Dus,’ vervolgde Jim: ‘als je naar een goed Italiaans restaurant was gegaan en de rissoto had besteld, zou je iets heel lekkers krijgen, maar volgens de normen van de Italiaanse keuken is het een stevige zeven. Niets om aan te ruiken, het is gewoon in een andere competitie. Een maaltijd van zeven op tien van een Italiaans restaurant is gewoon beter dan een burger van tien op tien van Donald’s. En dat is de theorie. Zoals hoe Kane en Lynch 2: Canine Days een geweldige 7 is, maar The Final of Us een slechte 9.”

Burns dacht hier een paar minuten over na en kwam uiteindelijk tot de conclusie: “Nee. Ik ben het er niet mee eens.”

“Wacht wat? Kane and Lynch 2: Canine Days is geweldig, maar de inherente zeven-van-tien-heid valt niet te ontkennen, en wat betreft The Final of Us -‘ protesteerde Jim, totdat Burns hem weer onderbrak.

“Nee niet dat.” Burns verduidelijkte geruststellend. “Ik accepteer niet dat een Large Tasty slechter is dan een Tory-pap die je in Carluccios hebt. Ik accepteer eerlijk gezegd niet dat er iets beter is dan een Large Tasty: de Ronseal onder de burgers.”

Hoe dan ook, welkom bij VG247’s The Greatest Video games Ever Podcast: Ep.23: The most effective 6/10 that is higher than The Final of Us.

Laat ons alsjeblieft weten wat je van de present vindt – en als dit de eerste keer is dat je luistert, ga dan terug naar luister naar de vorige afleveringen. Als je suggesties hebt voor onderwerpen, horen we die graag, need eerlijk gezegd zijn we bijna op, vandaar dat we deze onzin doen op foundation van tien punten beoordelingsscores die deze web site die je aan het lezen bent eigenlijk niet doet. kwestie.

“Wat is de beste podcast voor video games ooit van de VG247?” je vraagt? Welnu, het is in wezen een panelshow van 30 minuten waarin mensen (Jim Trinca en medewerkers) beslissen over de beste sport in een specifieke categorie. Dat is het. Het is goed. Luister ernaar. We hebben hieronder wat particulars over de inhoud van de present, en we hebben ook een door followers gemaakte artist impression van hoe Chris Bratt eruit zou zien als een burger. (Steun vrienden van VG247, Folks Make Video games, op Patreon).


De beste 6/10 die beter is dan The Final of Us

Dit is het onderwerp van aflevering drieëntwintig van VG247’s Greatest Video games Ever Podcast. Hier is een overzicht van wie wat heeft gekozen.

Tom – Vanquish


Vanquish is een uncommon shooter van de mensen die Bayonetta hebben gedaan en het is goed, proost.

Alex – Dying Stranding

Dying Stranding is een uncommon koerierssim van de man die Steel Gear Stable deed, proost.

James – Outriders

Outriders is een uncommon dwell service shooter van de mensen die Bulletstorm hebben gedaan, proost.

Kom over een week terug voor een nieuwe spannende aflevering van VG247’s Greatest Video games Ever Podcast.


Leave a Reply

Your email address will not be published.