Henry Cavill’s terugkeer als Superman in Zwarte AdamIn de post-credits-scène werd de klassieker van John Williams gebruikt Superman thema in plaats van het moderne van Hans Zimmer Man van staal scoren. Er wordt al lang gespeculeerd over de terugkeer van Cavill als Superman, vooral omdat het nieuwe hoofd van Warner Bros. Discovery het publiek verzekerde dat DC’s vlaggenschippersonages Batman, Marvel Girl en Superman een focus van de franchise zouden zijn in de toekomst. Cavill’s terugkeer binnen Zwarte Adam brengt hem uiteindelijk terug in de schoot van de DCEU, hoewel het momenteel onbekend is waar het personage naartoe zal gaan. Er zijn een paar aanwijzingen over wat de terugkeer van Cavill als Superman in petto heeft, maar de meest voor de hand liggende is het gebruik van John Williams’ Superman thema in tegenstelling tot Hans Zimmers in Zwarte Adam‘s scène na de aftiteling.

SCREENRANT VIDEO VAN DE DAG

Er zijn twee redenen waarom DC zou hebben besloten om Williams’ te gebruiken Superman rating voor Cavill’s terugkeer in plaats van Zimmer’s. Het is ofwel omdat het thema van Williams gewoon herkenbaarder is voor het algemene filmpubliek, of het kan ook een signaal zijn over waar DC van plan is om Cavill’s Superman verder te brengen, symbolisch voor een nieuw tijdperk dat minder gebonden is aan de DCEU’s. vorige versie van het personage. De strijd van de DCEU om zijn iconische personages samen te brengen in samenhangende verhalen is goed gedocumenteerd, en het zou goed kunnen dat het nieuwe leiderschap van Warner Bros. afstand wil nemen van dat tijdperk. Williams’ beroemde vrolijke Superman thema deuntje is misschien precies wat de DCEU heeft behoefte aan een zachte herstart van Superman, een knipoog naar wat komen gaat. Cavill zelf heeft een meer optimistische en inspirerende wending geplaagd als Superman, dichter bij het personage uit de stripboeken, een weergave van het beste van de mensheid. De rating van Williams is meer in lijn met dat soort verhalen, en als zodanig is het misschien de reden waarom zijn muziek werd gekozen voor Zwarte Adam‘s post-credits scene over Zimmer’s.

Verwant: Uw grootste vragen over Henry Cavill Superman beantwoord


Wat Cavill’s Superman met de rating van John Williams echt betekent?

Henry Cavill’s eerste stint als Superman in Man van staal was ook de allereerste movie in de DCEU, de lancering van wat nu bekend staat als de Snyderverse. Man van staal was het start van een nieuw tijdperk voor DC-films, evenals een geheel nieuwe kijk op de Superman-mythos, en dus werd Hans Zimmer ingeschakeld om een ​​muziekscore te maken die deze nieuwe versie van Superman zou kunnen belichamen. De rating van Zimmer is stilletjes hoopvol, wat neerkomt op Superman’s Man van staal ontwikkeling met een intens crescendo. Hoewel Snyders versie van Superman zeker een interessante karakterstudie opleverde, kon het soms niet begrijpen dat Superman vooral een baken van hoop is en mensen inspireert om de beste versie van zichzelf te zijn.

Zimmer’s kijk op Superman is compleet anders dan die van John Williams Superman partituur uit de movie uit 1978, die meteen vrolijk en onbeschaamd positief is, representatief voor een inspirerend icoon. Als DC Henry Cavill’s Superman in een andere richting wil sturen, dichter bij het bronmateriaal, is er geen betere manier om die verandering te signaleren dan door het originele thema van Williams te gebruiken. Zowel Zimmer als Williams hebben muziek gecomponeerd die de typen good samenvatte van Superman-films waarvoor ze schreven, maar één versie zal het beste werken voor het verhaal dat nu wordt verteld.

Werkt John Williams Rating ook met Superman van Henry Cavill?

Het is belangrijk om te onthouden dat geen enkele movie compleet is zonder de soundtrack. Als Lorne Balfe, Zwarte Adam‘s componist en DC’s leidinggevenden besloten dat het thema van Williams de juiste keuze was, je hoeft alleen maar naar de muziek zelf te luisteren om te begrijpen waarom dat zou kunnen zijn. Het hangt allemaal af van de interpretatie van het personage dat op het scherm wordt gepresenteerd. Als DC voor Superman een stoutmoedig optimistische richting wil inslaan, dan moet de muziek dat ook vertegenwoordigen, en op dit second is het thema van Williams hun beste optie.

Of de muziek van Williams voor iedereen zal worden gebruikt? toekomstige DCEU Superman-projecten valt nog te bezien, maar de bedoelingen zijn duidelijk. Omdat het maar een korte scène is in Zwarte Adam, de muziek moest alleen een bepaald gevoel overbrengen, niet de hele geschiedenis en toekomst van Superman onderstrepen. Cavill’s terugkeer als Superman in Zwarte Adam is zeker een reden tot feest, welke muziek er ook te horen is.

Volgende: De terugkeerupdate van Henry Cavill belooft de Superman die we altijd al wilden

Belangrijkste releasedatums

Leave a Reply

Your email address will not be published.