Een paar maanden terug HandyGames aangekondigd dat ze Bugbear’s sloopderby-achtige racer zouden brengen Wrakfeest naar mobiele apparaten, en slechts een paar dagen later pre-registraties ging stay voor de Android-versie op Google Play met iOS-pre-orders aankomen een paar weken later. Alle aanwijzingen waren dat Wrakfeest op mobiel was helemaal klaar voor een lancering op 25 oktober, maar zoals een snelle blik op de kalender je zal vertellen, is het vandaag 28 oktober en is de mobiele versie nergens te bekennen.

Ik weet niet zeker of de datum van 25 oktober die op de iOS-voorbestellingspagina staat gewoon een tijdelijke datum was, of dat er op het laatste second iets is gebeurd waardoor de lancering een beetje moest worden teruggedraaid, maar hoe dan ook Wrakfeest op mobiel staat nu vermeld als komende 15 november. Hoewel ik er ERG enorm naar uitkijk om deze in handen te krijgen, is een paar additional weken niet het einde van de wereld, dus het enige wat ik nu kan doen is geduldig wachten tot 15 november wanneer Wrakfeest zou eindelijk mobiele schermen op iOS en Android moeten sieren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.