Welkom bij Horloges van de weekwaar we de zeldzaamste, wildste en meest begeerlijke horloges zullen volgen die zijn gespot door beroemdheden.

AC Milan-spits Zlatan Ibrahimovic kan elk horloge krijgen dat hij wil. Het lijkt erop dat hij in feite elk horloge heeft dat iemand maar kan wensen: Rolex “Rainbow” Daytona, Patek Philippe Nautilusde “John Mayergroene wijzerplaat Daytonaen “Hulk” onderzeeër. Het spreekt dus over het succes van Omega’s samenwerking met Swatch dat de man die een Tourneau zou kunnen kopen, nog steeds de $ 260 Moonswatch wil dragen.

De Moonswatch werd met razernij begroet toen hij voor het eerst werd gelanceerd in maart van dit jaar. Swatch en Omega herwerkten diens iconische Moonwatch in 11 verschillende kleurstellingen en met namen als ‘Mission to Jupiter’ en ‘Mission to Pluto’. Op de dag van de launch werden Swatch-winkels genoodzaakt om vroeg te sluiten voor de dag om de aanzwellende massa’s hoopvolle klanten het hoofd te bieden. Een man die dagenlang in de rij stond bij een Swatch-winkel in Londen, werd naar verluidt met een mes vastgehouden voor zijn plek aan de kop van de rij. hij vertelde de New York Instances. Voor Ibrahimovic was er (waarschijnlijk) niemand nodig om een ​​mes te hanteren. Het was voorspelbaar dat de horloges onmiddellijk secundaire retailers raakten, en terwijl de prijzen omhoogschoten, bevonden ze zich nog steeds stevig in de baan van iemand als Ibra.

Deze week droeg de spits de rood-witte “Mission to Mars”-versie van de Moonswatch. De kleuren van dit specifieke horloge zijn een eerbetoon aan Omega’s Alaska Undertaking-horloges. Dit experimentele stuk was bedoeld voor NASA-astronauten en werd in 1969 gebouwd om de barre omstandigheden van de ruimte te doorstaan. De additional grote rode rand met snoepschaal was bedoeld om het horloge te beschermen tegen excessive hitte. Tientallen jaren later, in 2008, Omega heeft een retailversie gemaakt van het cult-favoriete stuk. De geschiedenis van de Mission to Mars colorway heeft het tot een van de meest gewilde Moonswatches gemaakt. Maar het is echt moeilijk om fout te gaan met een versie van een horloge van $ 260 dat wordt verkregen meerdere aantekeningen van beroemdheden.

John Phillips/Getty Photos

Paul Mescal’s Tank Louis Cartier

De Cartier van Mescal is iets speciaals. Er is gewoon iets Rechtsaf over zwart en goud samen: het is de pindakaas en gelei (of misschien de kaviaar en chips) van horlogecombinaties. Cartier was slim om alle andere particulars hier terug te draaien – het is gewoon een gouden kast, gouden wijzers en een zwarte wijzerplaat met niets anders dan het Cartier-logo. Voor een man als Mescal, die veel rode loper-evenementen heeft om bij te wonen, is het een stuk dat hij voldoende gelegenheid heeft om te dragen.

Frazer Harrison/GA/Getty Photos

Michael B. Jordan’s Vacheron Constantin Les Historiques 222

Nu niet kijken, maar Jordan staat op een wachtkachel. Misschien dankzij zijn nieuwe horlogevriend Jonathan Majors? Deze week betrad Jordan de rode loper voor een van de meest verwachte movies van het jaar, Black Panther: Wakanda Perpetuallymet een van de allerbeste horloges van het jaar, de 222. Dit stuk was een van mijn favorieten die uit de grote beurs Watches & Wonders eerder dit jaar. Vacheron bracht het mannequin terug na 37 jaar uit productie, en de 222 biedt alles wat geweldig is aan de tremendous populaire Patek Philippe Nautilus en Audemars Piguet Royal Oak. Ze maakten allemaal deel uit van de oorspronkelijke combine van sport- en luxestukken in de jaren ’70, maar de 222 heeft 100% meer goud.

De Drew Barrymore-show

Drew Barrymore’s Rolex GMT-Grasp II

Barrymore is de laatste tijd echt tot haar recht gekomen. De actrice die talkshowpresentatrice is geworden, is de laatste tijd behoorlijk loyaal geweest aan een kenmerkende look: een outsized pak, vaak met de gezwollen manchetten tot ver onder haar onderarmen, en een kogelvrij Rolex-horloge. Barrymore heeft een geweldige collectie die vooral bij de klassiekers blijft, zwaar op modellen zoals de Onderzeeër en Datejust. Deze week, tijdens een interview met George Clooney op De Drew Barrymore-show, brak ze de rood-en-blauwe “Pepsi” GMT uit. tegoed aan Nick Gould voor de plek.

Axelle/Bauer-Griffin

Kumail Nanjiani’s Vacheron Constantin Traditionnelle eeuwigdurende kalender chronograaf

Als het op horloges aankomt, zijn er maar weinig dingen cooler dan zalmkleurige wijzerplaten. Alleen de beste stukken ter wereld komen in deze tint en Nanjiani’s Vacheron is geen uitzondering. Naast de op vissen geïnspireerde wijzerplaat, heeft het horloge een platina kast en een paar manen driedimensionaal en gemaakt van hetzelfde materiaal. Dit is wat je met Marvel-geld krijgt!


Leave a Reply

Your email address will not be published.