De controversiële launch van Overwatch 2 wordt nog steeds geplaagd door een hele reeks problemen die spelers niet over het hoofd kunnen zien. Van een onstabiele server en balanceren tot profiteren van de angst om iets te missen, followers hebben een uitgesproken mening over elk controversieel onderwerp van de Overwatch gemeenschap.


Reddit gebruikers zorgden ervoor dat ze werden gehoord, ongeacht de impopulariteit van hun idealen, en wierpen licht op verschillende visies op de situatie. Nieuwe en oude spelers spreken elkaar in dit geval vaak tegen, omdat elementen zoals free of charge skins en een op niveaus gebaseerd progressiesysteem ooit regelmatig voorkwamen in het originele spel, maar nu zeldzaam zijn. Langdurige spelers hebben vaak het gevoel dat Overwatch 2 is de erfenis van de vorige sport aan het wissen met deze tactieken. Toch zijn er tijden dat zelfs de meest ongewone gedachte een verrassend solide argument kan zijn.

SCREENRANT VIDEO VAN DE DAG

Geen free of charge skins omdat beloningen voor het spelen van vakantie-evenementen saai zijn

In het origineel Overwatch, keken followers bijna web zo uit naar de vakantie-evenementen van de sport als de eigenlijke vakanties. Als je tijdens elk van deze evenementen 27 wedstrijden wint, worden spelers gewoonlijk beloond met 3 nieuwe skins, evenals enkele pictogrammen en sprays.

Verwant: Prime 10 zeldzaamste Overwatch-skins, volgens Reddit

Sommige spelers zijn niet enthousiast over het onlangs onthulde Halloween-evenement, dat deze verdiende beloningen niet bevat en slechts twee weken duurt in plaats van drie. “Ja hoor”, schrijft DingoCookiegevoeld door het gebrek aan nieuwe inhoud van Blizzard en het opduiken van soberheid: “Heb het grootste deel van deze trailer besteed aan het tonen van oude inhoud. Misschien houden ze dingen geheim voor de lancering, maar Blizzard heeft echt goede publiciteit nodig, dus ik betwijfel of ze nieuwe dingen zouden verbergen als ze hadden het.”

Genieten van Overwatch 2 als nieuwe speler

Ondanks alle tegenslagen die gepaard gingen met de launch van Overwatch 2het lijkt erop dat velen beginnende spelers genieten van de personages en veranderde het free-to-play-aspect van het spel, terwijl oude followers op zijn zachtst gezegd niet tevreden zijn met de nogal harde verschuiving.

Nieuweling arp830 is blij met de overstap Overwatch dusver. Ze schreven: “Ik begrijp de frustratie van de OG-spelers. … Afgezien van de hebzucht, is het spel erg leuk. Ik weet zeker dat het originele spel van $ 60 beter/ meer lonend was dan dit, maar over het algemeen geniet ik erg van Overwatch 2.” Hoewel het niet wil zeggen dat dingen niet aan verandering onderhevig zullen zijn naarmate het spel zich ontwikkelt, is het geduld van de meeste old-school followers op.

Bastion had al weken niet verwijderd mogen worden

Nu Bastion volledig uit de sport is verwijderd vanwege zijn overweldigende bewerking als een bewegend torentje met een mortieraanval als ultieme oplossing, hebben followers hun kant van het argument gekozen. Vagabond_Thee speelde advocaat van de duivel en gaf toe dat het “gewoon niet goed lijkt om zo lang te doen om een ​​held te repareren, terwijl de gemeenschap er schijnbaar niets om geeft (gewoon vanwege hoe impopulair de held is).”

Het controversiële personage is nu niet alleen onspeelbaar, maar de toegang tot een van zijn spelerspictogrammen, objects of iets dat met hem te maken heeft, is schijnbaar uit het spel gewist. Als een van de beste robotgerelateerde videogames daarbuiten, het is ironisch dat Overwatch‘s meest bekende omnic-personage is MIA geworden, maar zal niettemin terugkeren met een nieuwe balans.

De buitdozen missen

Hoewel het begrijpelijk is dat Overwatch‘s switch naar een duurzame, meer op geld gerichte versie van de nu free of charge te spelen sport als het gaat om maatwerk, zijn sommige spelers van mening dat het nieuwe battle pass-systeem veel te lucratief is.

Verwant: 10 beste Overwatch 2-personages, gerangschikt op speelbaarheid en sterkte

Met een soortgelijke mening, Lodrak “Ik vond het erg leuk hoe ze je fixed beloonden met nieuwe, leuke dingen terwijl je je account opwaardeerde. … Ik ben veel minder enthousiast over het Battle Cross-systeem omdat het FOMO probeert te gebruiken. Nu sommige skins het dubbele van de hoeveelheid valuta kosten dan voorheen, worden spelers die niet ten minste $ 20 willen laten vallen voor de nieuwste skins ontmoedigd, terwijl degenen die genieten van de minder op gokken gerichte stijl van loot bins tevreden zijn.

Orisa is volledig overmeesterd

Hoewel de nieuwe tankversie van Doomfist het niet zo goed doet in vergelijking met de andere tanks van de sport, domineert Orisa het slagveld volledig met haar nieuwe en verbeterde uitrusting. hebben enkele van de beste wapens van alle tanks is het schadepotentieel van Orisa gemaximaliseerd in Overwatch 2. De meeste spelers hebben genoten van haar nieuwe kracht, maar anderen zijn er minder enthousiast over.

Met twee low-cooldown crowd control-mogelijkheden om haar effectiviteit te vergroten, is het geen marvel dat sommige spelers er zo over denken. Redditor pendy1013 was het eens met de originele poster en zei: “Ik denk dat ze momenteel een beetje over-tuned is, en eerlijk gezegd hoeven ze alleen maar de afkoeling van de employees spin en employees throw te verhogen. Haar DPS-potentieel is veel te hoog omdat ze op lage cooldowns zitten. ”

Blizzard moet stoppen met het geven van boetes voor hun problematische serververbinding

Sinds de lancering, Overwatch 2 heeft enkele van de ergste servertekorten gehad van alle grote moderne video games, en elke speler die deze problemen ervaart, raakt steeds meer gefrustreerd door de constante problemen. Met identify in Aggressive leiden serverdetachementen tot harde rankingstraffen voor spelers en soms zelfs tot een ban, ongeacht of de verbroken verbinding de schuld van Blizzard was of niet.

Nucleair Thane is zeer eigenwijs over de kwestie en benadrukt dat, “Het is volkomen onaanvaardbaar dat spelers een ban krijgen, simpelweg omdat de verbinding verbroken wordt terwijl er absoluut geen verbindingsprobleem is aan hun kant. Serieus Blizzard, het is bijna een maand geleden.” Andere spelers zijn van mening dat vergevingsgezindheid bij het verlaten van een sport, of dit nu handmatig of per ongeluk is, zal leiden tot nog meer giftige verlaters.

Onderschrijven van het vijandelijke workforce

Iets wat spelers niet veel hebben genoemd, is het verlies van het kunnen goedkeuren van een personage van het vijandige workforce, dat aanwezig was in de oude Overwatch.

Verwant: 15 beste first-person shooters aller tijden

Ongeacht of het vijandige workforce sportiviteit of geweldige vaardigheden had, een speler van het andere workforce magazine alleen zijn eigen teamgenoten steunen. Sezzomon verklaarden ze: “Kunnen toegeven wanneer die vijand Winston een pijn was en hem graag steunen. … Er zijn zoveel video games waarbij ik niemand in mijn workforce wil steunen, dus ik verlaat de sport zonder iemand goed te keuren.”

Geen enkel levelgebaseerd progressiesysteem buiten Battle Cross zal de ondergang van Overwatch 2 zijn

Bovenop het onnodig verwijderen van elementen zoals arcade win-streak beloningen, after-game statistiekkaarten en de vind-een-groepsfunctie, elimineerde Blizzard level-gebaseerde progressie, waardoor de niveaus van spelers werden bevriezen op wat ze waren in het origineel. Overwatch in het voordeel van het twijfelachtige battle pass-systeem.

Tot nu toe is bevestigd dat alleen de “on hearth” -meter terugkeert in Overwatch 2, followers wachten nog steeds op de terugkeer van medailles, omdat dit het competitieve side van het spel wegneemt. Gebruiker lemon_stealing_demon is er zeker van dat “het opnieuw hun ondergang zal worden.” Ze legden uit: “Directieleden en investeerders begrijpen niet dat de gemiddelde speler geen 40 greenback per maand aan een spel kan uitgeven omdat ze niet zoveel verdienen als zij.”

Ontbrekende Crowd Management en dubbele tanks

Hoewel de meeste spelers blij zijn dat dubbele tanks verdwenen zijn uit competitieve wedstrijden en alleen beschikbaar zijn in andere spelmodi, missen sommige spelers het enorm, omdat het genezers meer ruimte gaf en het workforce meer beschermde.

Redditor joeyLaBartunek riep uit: ‘Ik mis de CC en dubbele tanks. Het maakte de sport uniek, nu is het gewoon weer een stomme zweterige FPS-puinhoop. Blizzard luisterde naar de verkeerde hoek van de spelersbasis en het spel is er slechter door.” Een andere gebruiker heeft gebeld Overwatch‘s originele gameplay saai, de originele poster gaat verder met te zeggen dat ‘het strategie dwong. nutsvoorzieningen [the game] mist alle originele teamdynamiek.”

Overwatch 2 zou een nieuwe selectie moeten hebben

De numerous en sympathieke karakters van Overwatch maken het spel tot wat het is, en bijna elke speler was enthousiast om de originele solid terug te zien komen met een paar toegevoegde karakters. Dit had echter geen deel van de spelersbasis mogen zijn.

Geen betekenis2113 schreef: “Ze hadden met een nieuwe selectie moeten beginnen. Laat terugkerende personages van de grond af ontworpen worden om te passen bij de nieuwe 5v5-filosofie, waarbij veel meer van de selectie gloednieuwe personages zijn.” Overwatch is van plan om naarmate de tijd vordert meer personages toe te voegen, maar sommigen zeggen dat er meer positieve en uitgebreide veranderingen in de sport hadden moeten zijn, gezien de hoeveelheid tijd die Blizzard nodig had om het uit te brengen.

Volgende: Welk Overwatch-personage ben jij, gebaseerd op je sterrenbeeld?

Leave a Reply

Your email address will not be published.