Een langverwacht vervolg verschijnt deze week op Netflix.

Vanaf vrijdag 4 november voegt de streamingdienst toe Enola Holmes 2 naar de beschikbare inhoud. De Enola Holmes vervolg is wederom geregisseerd door Emmy en BAFTA-winnaar Harry Bradbeer (vlooienzak, Eva vermoorden, Ramy) van een state of affairs geschreven door terugkerende schrijver BAFTA en Tony Award-winnaar Jack Thorne (Harry Potter en het vervloekte variety, De Aeronauten). Het vervolg bevat de terugkeer van Millie Bobby Brown als de titulaire tienerdetective, Henry Cavill als Sherlock Holmes, Louis Partridge als Tewkesbury, Helena Bonham Carter als Eudoria Holmes en Susan Wokoma als Edith. Bij hen voegen zich David Thewlis (Surprise Girl), Adeel Akhtar (Zoetekauw), Sharon Duncan-Brewster (Duin), Abbie Hern (De schemerzone), Hannah Dodd (Vechten met mijn familie), Gabriël Tierney (Trachten), en Serrana Su-Ling Bliss.

“Vers van de triomf van het oplossen van haar eerste zaak, treedt Enola Holmes in de voetsporen van haar beroemde broer, Sherlock, en opent haar eigen bureau – alleen om te ontdekken dat het leven als vrouwelijke rechercheur niet zo eenvoudig is als het lijkt”, luidt de synopsis. “Ze heeft zich neergelegd bij het accepteren van de kille realiteit van volwassenheid en staat op het punt de winkel te sluiten wanneer een berooid lucifermeisje Enola haar eerste officiële baan aanbiedt: haar vermiste zus vinden. Maar deze zaak blijkt veel raadselachtiger dan verwacht, aangezien Enola in een gevaarlijke nieuwe wereld wordt gegooid – van de sinistere fabrieken en kleurrijke muziekhallen van Londen tot de hoogste regionen van de samenleving en 221B Baker Avenue zelf. Terwijl de vonken van een dodelijke samenzwering ontbranden, moet Enola de hulp inroepen van vrienden – en Sherlock zelf – om haar mysterie te ontrafelen. Het spel heeft blijkbaar weer voet aan de grond!”

Het vervolg wordt geproduceerd door Brown en Paige Brown through hun PCMA Productions-banner, samen met Legendary’s Mary Guardian, Alex Garcia en Ali Mendes. Uitvoerende producenten zijn Bradbeer, Thorne, Michael Dreyer en Legendary’s Joshua Grode. Het is een coproductie tussen Legendary en Netflix.

Netflix Nieuwe tv- en filmtoevoegingen | 31 oktober – 6 november

Wat te kijken op Netflix op 1 november

 • Aanval op Finland
 • De slechteriken
 • De lijfwacht
 • Dennis de dreiging
 • Dolfijnen Verhaal
 • Key & Peele: Seizoen 1
 • Key & Peele: Seizoen 2
 • Key & Peele: Seizoen 3
 • De legende van Zorro
 • De kleine boefjes
 • De kleine boefjes redden de dag
 • Man op een richel
 • Het masker van Zorro
 • Mijl 22
 • geldbal
 • Notting Hill
 • Vergeetachtigheid
 • De roze Panter
 • De roze panter 2
 • Nog steeds Alice
 • Denk als een man
 • High Gear: Seizoen 31
 • Trainingsdag
 • In de lucht
 • Gabby’s poppenhuis: Seizoen 6 – NETFLIX-FAMILIE
 • De overname – NETFLIX-FILM
 • Younger Royals: Seizoen 2 – NETFLIX-SERIE

Wat te kijken op Netflix op 2 november

 • De eindscore – NETFLIX-SERIE
 • Killer Sally – NETFLIX-DOCUMENTAIRE

Wat te kijken op Netflix op 3 november

 • Kassucces – NETFLIX-SERIE
 • De drakenprins: Seizoen 4 – NETFLIX-FAMILIE
 • Panayotis Pascot: Bijna – NETFLIX-KOMEDIE

Wat te kijken op Netflix op 4 november

 • Beverly Hills kopen – NETFLIX-SERIE
 • lẹṣin Ọba: The King’s Horseman – NETFLIX-FILM
 • Enola Holmes 2 – NETFLIX-FILM
 • The Fabulous – NETFLIX-SERIE
 • lookisme – NETFLIX ANIME
 • Manifest: Seizoen 4 Deel 1 – NETFLIX-SERIE

Wat te kijken op Netflix op 5 november

 • Orgasm Inc: Het verhaal van OneTaste – NETFLIX-DOCUMENTAIRE

Wat te kijken op Netflix op 6 november

Leave a Reply

Your email address will not be published.