Apex Legends Mobiel Seizoen 3: Champions ging vorige week reside en debuteerde met een nieuwe gevechtspas en Seizoenswinkelsamen met een overvloed aan tijdelijke evenementen. Maar de ster van het seizoen is natuurlijk Ash: een mens-simulacrum die haar debuut maakte in Titanfall 2 en vervolgens deelnam aan de Apex Video games in seizoen 11 voordat ze overstapte naar mobiel.

Je zou kunnen denken dat je deze legende van binnen en van buiten kent – vooral als je Titanfall 2 of Apex Legends hebt gespeeld – maar Ash speelt in de Apex Legends Cellular vs. haar spelen op console of computer zijn twee heel verschillende ervaringen. Dit komt gedeeltelijk door haar vaardigheden, die enigszins moesten worden aangepast om aan de behoeften van de mobiele sport te voldoen. Maar er zijn andere factoren die een rol spelen als het gaat om het afstemmen van je gameplay-strategie op Ash op een mobiel apparaat. Volg deze gids om de primeur te krijgen over de scherpzinnige aanstichter en leer hoe u haar exclusieve mobiele voordelen in uw voordeel kunt gebruiken.

Nu aan het spelen: Apex Legends Mobile: Champions Gameplay-trailer

De basis

Roepnaam: As

Voor-en achternaam: Ashleigh Reid

Leeftijd: 121

Ooit een menselijke wetenschapper en assistent van de briljante Dr. Mary Somers (ook bekend als Horizon), stond Dr. Reid bekend om haar onderzoek naar branthium, een zeldzame maar krachtige brandstofbron die alleen uit de ruimte kan worden verkregen (zwarte gaten zijn ook betrokken–het is gecompliceerd). Het branthium moest worden gebruikt om de Outlands te redden van een dodelijke energiecrisis. Maar buiten het medeweten van haar collega’s, was de deelname van Dr. Reid aan het onderzoek (genaamd Project Iris) allemaal een list. Na het faken van een ongeluk waardoor haar mentor in een zwart gat viel, keerde Dr. Reid zich vervolgens tegen haar andere collega’s (inclusief verkenner) en probeerde om onbekende redenen de zendingen met branthium naar elders om te leiden.

Zij uiteindelijk misluktsterven in het proces voordat ze zijn weer tot “leven” gebracht als simulacrum. Nadat haar herinneringen waren hersteld, splitste haar persoonlijkheid zich in twee helften: de meedogenloze, bloeddorstige Ash en de doodsbange overblijfselen van haar menselijke bewustzijn, Leigh. Nu doet ze mee aan de Apex Games in een poging om elk overblijfsel van haar menselijke kant te vernietigen, zodat ze de volledige controle kan uitoefenen en Leigh kan vernietigen – die ze ziet als een soort van persoonlijkheidsfout of zwakte–voor goed. Ondertussen probeert Leigh wanhopig door de oppervlakte te breken en de controle over haar lichaam terug te krijgen voordat het te laat is.

Vaardigheden

Net als de andere transplantaties van mobiele games, zijn de drie belangrijkste vaardigheden van Ash technisch hetzelfde als op console en pc. Maar ze werken een beetje anders in Apex Legends Mobile. De vaardigheden van Ash zijn als volgt:

Passief: gemarkeerd voor de dood

Ash’s kaart toont de locatie van recente deathboxes en markeert overlevende aanvallers. In tegenstelling tot de console- en pc-versie van het spel, pingt Ash automatisch alle overlevende vijanden, dus je hoeft je Data Knife niet handmatig in hun doodskist te gooien nadat je ze hebt gedood.

Tactisch: Arc Snare

Ash gooit een draaiende strik die de eerste vijand die te dichtbij komt beschadigt en vastbindt.

Ultiem: Faseoverschrijding

Ash tranen openen een eenrichtingsportaal naar een gerichte locatie.

Voordelen

Voordelen zijn uniek voor Apex Legends Mobile en ze zijn een geweldige manier om de vaardigheden van een individuele legende aan te passen aan je eigen persoonlijke speelstijl. Naarmate je Ash blijft spelen en door haar vaardighedenboom vordert, ontgrendel je negen voordelen die kunnen worden uitgerust om het arsenaal van Ash verder te versterken. Perks zijn er in drie smaken: Standard Perks. Finisher-voordelen en Ability-voordelen. Standaardvoordelen worden weergegeven door driehoekige blauwe iconen, terwijl de iconen voor Finisher- en Ability-voordelen respectievelijk paars en rood zijn. Je mag slechts één van elk extraatje hebben uitgerust per uitrusting

Extraatjes zijn een geweldige manier om de prestaties van een legende te verbeteren.

Ash heeft de volgende voordelen:

Standaard voordelen

  • Oorlogsbuit: Elk deathbox-pictogram verschijnt op de kaart in dezelfde kleur als het buititem met het hoogste niveau erin.
  • Red-handed onthulling: De eerste keer dat een vijand een gescande deathbox gebruikt, wordt zijn locatie gepingd.
  • Verbeterde jacht: Na drie deathbox-interacties onthult je Data Knife meer informatie. Na zes uur zie je het team van de moordenaar regelmatig op je kaart (ervan uitgaande dat ze nog in leven zijn).

Finisher-voordelen

  • Gevechtsaanpassing: Het gebruik van een finishing move voegt 100 punten toe aan je EVO Shoild.
  • Dodelijk momentum: Het gebruik van een finishing move vermindert de cooldown van je Ultimate met 30%
  • Mag-abonnement: Het gebruik van een laatste beweging vult de munitie van je actieve wapen aan en verhoogt de herlaadsnelheid gedurende acht seconden.

Vaardigheidsvoordelen:

  • Blijvende val: Arc Snare blijft bestaan ​​nadat hij is gegooid, maar kan door vijanden worden vernietigd.
  • Precisie van de aanstichter: Je kunt het geworpen traject van Ash’s Arc Snare aanpassen, maar de snelheid wordt verlaagd.
  • schaduw stap: Phase Breach kan binnen zeven seconden na het eerste gebruik opnieuw worden geactiveerd, maar de afstand wordt gehalveerd.

Tips

Leer je Arc Snare te richten. Het werpen van Ash’s Arc Scare lijkt op het gooien van een granaat, maar er zijn een paar verschillen. Tijdens het richten zie je een lijn die de baan aangeeft die de Arc Snare zal afleggen wanneer je hem gooit, samen met een blauwe koepel die het gebied aangeeft dat wordt beïnvloed wanneer hij landt. Maar deze blauwe koepel kan een beetje misleidend zijn en je merkt misschien dat vijanden erin slagen om de Arc Snare te stappen ondanks dat ze binnen bereik zijn.

Om deze reden is het een goed idee om de schietbaan te raken en wat werpoefeningen te doen om een ​​beter idee te krijgen van wanneer je een vijand wel en niet kunt raken met de Arc Snare. Het goede nieuws is dat, vergeleken met console en pc, de Arc Snare van de mobiele game de neiging heeft om beter aan de grond te blijven in plaats van in de verte te zeilen als een soort nutteloze, door leegte aangedreven frisbee.

Kijk voordat je springt. Ash’s Phase Breach-vaardigheid is ongelooflijk krachtig, maar het is gemakkelijk om in een hinderlaag te lopen als je niet voorzichtig bent. Als je gewend bent geraakt aan het heen en weer suizen door Wraith’s portalen, onthoud dan dat wanneer Ash de realiteit binnendringt, er geen weg meer terug is. Of je nu speelt als Ash of gewoon interactie hebt met een van haar fasetranen, onthoud dat dit een enkele reis is. Zorg dat je weet wat je aan de andere kant te wachten staat.

Opfleuren. Voordelen zijn ongelooflijk belangrijk in Apex Mobile, maar het is gemakkelijk om te vergeten ze uit te rusten. Zorg ervoor dat je je uitrusting zo snel mogelijk vult, zodat je op een gelijk speelveld kunt concurreren met vijanden.

Het Perk-systeem in uw voordeel gebruiken, loont meestal.
Het Perk-systeem in uw voordeel gebruiken, loont meestal.

Ideale belasting

Hoe meer je Ash speelt, hoe meer Perks je kunt ontgrendelen. Omdat extra’s zo essentieel zijn voor mobiele gameplay, hebben we hieronder onze favoriete uitrusting beschreven.

Standaard voordeel: Red-Handed Reveal is onze favoriete Standard Perk, omdat het geweldig is voor het lokaliseren van vijandelijke actie wanneer je op zoek bent naar een gevecht. Het verandert Ash effectief in een magere, gemene pingmachine. (Ok, om eerlijk te zijn, ze was al mager en gemeen om mee te beginnen.) Het is ook geweldig om achterom te kijken – als een vijandige Bloedhond je achtervolgt en interactie heeft met alle deathboxen waarvoor je verantwoordelijk bent, weet je dat onmiddellijk en voorkom dat u overrompeld wordt.

Ability Perk: Shadow Step is geweldig voor wendbaarheid, maar de kleinere afstand betekent dat het moeilijker is om ver genoeg weg te faseren om aan een gevecht te ontsnappen. Toch is het een ongelooflijke zegen om elke zeven seconden schade te voorkomen in plaats van elke 120 seconden, waardoor Ash tussen vuurgevechten heen en weer kan ritselen. Het maakt de enkele reis van Phase Breach ook iets minder benauwend, omdat je snel kunt terugkeren naar waar je vandaan kwam.

Finisher-voordeel: Battle Adaptation is bijna altijd het beste voordeel, omdat het afmaken van bewegingen een stuk gemakkelijker is in de mobiele versie van Apex Legends, maar in het geval van Ash is Deadly Momentum een ​​goede tweede. Het is duidelijk dat het verminderen van de cooldown van Phase Breach gunstig is, maar als je Deadly Momentum combineert met Shadow Step, betekent dit dat Ash’s Phase Breach-vaardigheid bijna altijd paraat staat wanneer je het nodig hebt. Als je Shadow Step niet als Ability Perk gebruikt, ga dan voor Battle Adaptation voor de gratis EVO Shield-boost die je krijgt. Maar als je echt snelheid nodig hebt, combineer dan Deadly Momentum met Shadow Step en maak je klaar om rondjes rond Wraith en Octane te rennen.

Als je vindt dat een andere set Perks beter bij je past, moet je je daar natuurlijk aan houden. Dat is het mooie van het Perk-systeem van Apex Mobile: je kunt het spel volgens je eigen regels spelen.

Apex Legends Mobiel is beschikbaar om te downloaden op Android en iOS apparaten.

De hier besproken producten zijn onafhankelijk gekozen door onze redactie. GameSpot kan een deel van de opbrengst krijgen als je iets koopt dat op onze site staat.


Leave a Reply

Your email address will not be published.