De Houston Astros kan niet lijken te ontsnappen aan beschuldigingen van bedrog.

Catcher Martín Maldonado gebruikte een illegale vleermuis in Sport 1 van de World Sequence Vrijdagavond, volgens MLB.

Tom Verducci van FOX onthulde tijdens de Sport 2-uitzending zaterdagavond dat Maldonado eerder zaterdag van MLB ontdekte dat de knuppel die hij vrijdag gebruikte niet legaal was.

KLIK HIER VOOR MEER SPORTDEKKING OP FOXNEWS.COM

Martín Maldonado van de Houston Astros slaat een RBI single in de tweede inning tijdens Sport 1 van de World Sequence 2022 tegen de Philadelphia Phillies op Minute Maid Park vrijdag 28 oktober 2022 in Houston.
(Daniel Shirey/MLB-foto’s by way of Getty Photos)

Maldonado kreeg de knuppel van Albert Pujols en gebruikte hem omdat hij dacht dat hij qua grootte en gewicht vergelijkbaar was met het mannequin dat hij gebruikt. De loop van de knuppel is iets groter dan is toegestaan.

Maldonado wilde ook de toekomstige Corridor of Famer eren, die dit seizoen stopte na het slaan van 703 homeruns in zijn loopbaan.

In 2010 veranderde de Main League Baseball de specificaties van de vleermuis, waardoor het mannequin van Pujols illegaal werd. De competitie zei echter dat spelers in de competitie vóór 2010 zich niet aan die specificaties hoefden te houden. Pujols kon de knuppel dus voor de relaxation van zijn loopbaan gebruiken. Maldonado mocht de knuppel niet gebruiken sinds zijn MLB-carrière in 2011 begon.

De Astros zijn berucht geworden omdat ze de boosdoeners zijn van de meest beruchte tekendiefstalschandaal in de geschiedenis van honkbal in 2017. Dankzij het plan om vuilnisbakken te slaan, wonnen ze dat jaar een World Sequence.

Martin Maldonado van de Houston Astros tijdens een World Series-training in Minute Maid Park 27 oktober 2022 in Houston.

Martin Maldonado van de Houston Astros tijdens een World Sequence-training in Minute Maid Park 27 oktober 2022 in Houston.
(Carmen Mandato/Getty Photos)

2022 WERELDSERIE: JT REALMUTO’S 10E INNING HOMERUN VOLTOOIT GAME 1 COMEBACK OVER ASTROS

Er werden geen spelers gestraft voor het plan, maar het crew kreeg een boete van $ 5 miljoen en verloor twee draft picks, en supervisor AJ Hinch en GM Jeff Luhnow werden geschorst en ontslagen.

Het gerucht ging ook dat José Altuve een zoemer droeg tijdens zijn walk-off homerun tijdens de ALCS van 2019, hoewel dat niet is bevestigd.

Maldonado was lid van de Astros van 2019, maar niet op de selectie van 2017.

Martin Maldonado (15) van de Houston Astros slaat een RBI-honkslag in de tweede inning tijdens Game 1 van de World Series 2022 tegen de Philadelphia Phillies op Minute Maid Park op vrijdag 28 oktober 2022 in Houston.

Martin Maldonado (15) van de Houston Astros slaat een RBI-honkslag in de tweede inning tijdens Sport 1 van de World Sequence 2022 tegen de Philadelphia Phillies op Minute Maid Park op vrijdag 28 oktober 2022 in Houston.
(Logan Riely/MLB-foto’s by way of Getty Photos)

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE KRIJGEN

Hij sloeg vrijdag 1-uit-3 met een RBI, maar de Astros verloren in 10 innings van de Philadelphia Phillies met 6-5. Hij kreeg drie slag en sloeg een line drive in zijn eerste twee slagbeurten van Sport 2 zaterdag.

Leave a Reply

Your email address will not be published.