Vibrant Mud is een speciale valuta in Lot 2 die Guardians kunnen verdienen om premium cosmetica te kopen. Bungie creëert en toont voortdurend verschillende microtransacties in de Eververse-winkel. Dit is een deel van het spel waar spelers nieuwe wapenversieringen, shaders, emotes en nog veel meer kunnen vinden.


Elk merchandise in de Eververse-winkel is beschikbaar voor zilver, de premium valuta van het spel. Momenteel kunnen Guardians het nieuwe Pageant of the Misplaced kopen Mech Armor in Lot 2. Dit cosmetische pak kan worden gekocht voor 1.500 zilver ($ 15 US) of 6.000 Vibrant Mud. Spelers die alle drie de klassen hebben, moeten echter drie units kopen. Dit kan behoorlijk duur zijn, en veel Guardians zullen geneigd zijn om de in-game valuta te verzamelen.

SCREENRANT VIDEO VAN DE DAG

Verwant: Future 2: Hoe krijg je het Jurassic Inexperienced Pulse Rifle (& God Roll)

Vibrant Mud is meestal in kleine hoeveelheden verkrijgbaar. Aangezien dit wordt gebruikt om premium valuta te vervangen, moeten spelers elke mogelijkheid aangrijpen om hun portemonnee uit te breiden. Elk seizoen hebben Guardians specifieke seizoensuitdagingen die Vibrant Mud belonen. Bovendien krijgen spelers die een bepaald aantal van deze Triumphs voltooien een Massive Bundle of Vibrant Mud. Een van de beste manieren om grote hoeveelheden van deze valuta te verkrijgen, is door te stijgen in het seizoensbeloningstraject. Met specifieke stappen zullen Guardians geleidelijk meer krijgen Helder stof in Lot 2.


De beste manieren om Vibrant Mud te verdienen in Pageant Of The Misplaced

Tijdens het Pageant of the Misplaced krijgen spelers de mogelijkheid om beperkte premies van Eva Levante te pakken. Guardians moeten ervoor zorgen dat ze de twee wekelijkse premies voltooien voor een Vibrant Mud-beloning. Dit is een van de beste manieren om Vibrant Mud te winnen tijdens het evenement, omdat spelers deze uitdagingen op alle drie hun personages kunnen voltooien. Pageant of the Misplaced duurt maar drie weken, dus Guardians hebben drie kansen om de zes Bounties te voltooien. Bovendien kunnen spelers 3.000 Glimmer uitgeven om vijf willekeurige Bounties te winnen, die elk 10 Vibrant Mud belonen. Hoewel dit misschien geen aanzienlijk bedrag is, helpt elk beetje valuta bij het sparen voor een nieuwe wapen decoration in Lot 2.

Cosmetica is een groot deel van het spel en geeft spelers de mogelijkheid om er cool uit te zien terwijl ze vijanden doden. De Eververse-winkel wordt elke week vernieuwd en Guardians moeten kiezen hoe ze hun Vibrant Mud willen uitgeven. Dit kan moeilijk zijn als spelers moeten kiezen tussen het kopen van een wapenornament of een nieuwe emote. Evenementen, zoals het Pageant of the Misplaced, zijn een kans voor Guardians om hun voorraad Vibrant Mud aan te vullen in Lot 2.

Volgende: Hoe krijg je het Starhorse-masker in Future 2

 • Destiny 2 tijdelijke poster

  Lot 2

  Oorspronkelijke releasedatum:
  2017-09-08

  Style:
  Sciencefiction, Actie

  ESRB:
  M

Leave a Reply

Your email address will not be published.