Karina Lipsman, de kandidaat van het Virginia GOP Home, zei dat haar tegenstander bij de verkiezing van november, de democraat Don Beyer, van bepaalde commissietaken moet worden ontdaan nadat uit een onderzoek bleek dat een nu voormalige assistent van hem met de Chinese language ambassade had gewerkt.

Een onderzoek uitgevoerd door de Home Sergeant at Arms ontdekte dat Barbara Hamlett, die als planner in het kantoor van Beyer had gewerkt, had gewerkt namens de Chinese language ambassade in Washington, DC, om vergaderingen met congresbureaus te organiseren. Beyer ontsloeg haar nadat hij dinsdag op de hoogte was gesteld van de bevindingen.

Lipsman, een 14-jarig lid van de Amerikaanse defensie- en inlichtingengemeenschap, riep ook op tot een congresonderzoek naar de zaak om huge te stellen in hoeverre de nationale veiligheid in gevaar is gebracht.

“Ik heb eerder deelgenomen aan onderzoeken naar gevoelige nationale veiligheidsonderwerpen en het is mij heel duidelijk dat, op foundation van wat we weten, deze zaak grondig moet worden onderzocht door het Congres”, zei Lipsman in een verklaring aan FOX Information Digital.

STEUN AAN DEMOCRATISCH CONGRESSMAN DON BEYER ONTSLAGEN NA NAAR VERMELDE SAMENWERKING MET DE CHINESE AMBASSADE

Karina Lipsman, kandidaat voor het Virginia GOP Home, zei dat democraat Don Beyer van bepaalde commissietaken moet worden ontdaan nadat uit een onderzoek bleek dat een nu voormalige assistent van hem met de Chinese language ambassade had gewerkt.
(Karina Lipman)

De Republikeinse Oekraïense immigrant vergeleek de situatie ook met die van afgevaardigde Eric Swalwell, D-Calif., in het verleden intieme relatie met een Chinese language spion genaamd Fang Fang, die naar verluidt betrokken was bij fondsenwerving voor de herverkiezingscampagne van 2014 van het congreslid. De Chinese language onderdaan heeft geen donaties gedaan en er was geen bewijs van illegale bijdragen.

“Dit is een vergelijkbare situatie als die waarin Rep. Eric Swalwell zich bevond – Swalwell moet worden verwijderd uit de Home Intelligence Committee en Don Beyer moet worden verwijderd uit de Home Methods and Means Committee, die de internationale handel en alle vrijhandel regelt. overeenkomsten, evenals het Gemengd Economisch Comité”, zei Lipsman.

“De omvang van de banden van Beyer’s kantoor met de Chinese language regering moet worden bepaald, zodat het niveau van het nationale veiligheidsrisico kan worden bepaald”, vervolgde ze. “Zijn kantoor is duidelijk gecompromitteerd. Nogmaals, ik heb jarenlang veiligheidsmachtigingen van het hoogste niveau gehad en deze situatie is ruim binnen mijn ervaring. Het moet uiterst serieus worden behandeld.”

COVID-19 PANDEMIE ‘WAARSCHIJNLIJK’ ONTSTAAN MET CHINEES LAB-LEK, VINDT SENAAT REPUBLIEK RAPPORT

Beyer kwam snel in actie om de assistent te verwijderen nadat ze van veiligheidsfunctionarissen had gehoord over haar activiteit.

Beyer kwam snel in actie om de assistent te verwijderen nadat ze van veiligheidsfunctionarissen had gehoord over haar activiteit.
(Foto door Andre Chung voor The Washington Put up by way of Getty Pictures))

En in een Twitter-thread merkte Lipsman op dat: Het achtste congresdistrict van Virginia die Beyer vertegenwoordigt, is de thuisbasis van het Pentagon en de CIA. Het district omvat Arlington County, delen van Fairfax County en het geheel van de steden Alexandria en Falls Church.

“Dit district, waarschijnlijk meer dan enig ander, houdt Amerika veilig”, schreef ze.

Beyers kantoor zei dat het congreslid “totaal niet op de hoogte was” van het gedrag van Hamlett voordat hij werd gecontacteerd door de sergeant At Arms.

“Zodra hij ervan hoorde, volgde hij elke instructie die hij kreeg van veiligheidsfunctionarissen”, vertelde Beyers plaatsvervangend stafchef Aaron Fritschner aan Nationwide Assessment. “De betreffende stafmedewerker is niet langer in dienst van het kantoor van congreslid Beyer.”

Een onderzoek door de House Sergeant at Arms ontdekte dat een nu voormalige Beyer-assistent namens de Chinese ambassade had gewerkt aan het opzetten van vergaderingen met congresbureaus.  Beyer ontsloeg haar nadat hij op de hoogte was gesteld van de bevindingen.

Een onderzoek door de Home Sergeant at Arms ontdekte dat een nu voormalige Beyer-assistent namens de Chinese language ambassade had gewerkt aan het opzetten van vergaderingen met congresbureaus. Beyer ontsloeg haar nadat hij op de hoogte was gesteld van de bevindingen.
(Fb)

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE KRIJGEN

Hamlett had naar verluidt contact opgenomen met congresmedewerkers by way of e-mails, telefoontjes en kantoorbezoeken om hen uit te nodigen voor vergaderingen en lunches namens functionarissen van de Chinese language ambassade.

Twee van de bijeenkomsten werden aangevraagd in het kader van maaltijden, waaronder één in de Charlie Palmer Steak nabij het Capitool.

Na de vergaderverzoeken, stafleden bij congreskantoren werd gealarmeerd en informeerde de sergeant at Arms om het te onderzoeken. De sergeant at Arms heeft naar verluidt contact opgenomen met de federale contraspionage-autoriteiten over de zaak.

Leave a Reply

Your email address will not be published.