Het medium animatie biedt onbeperkte artistieke mogelijkheden. In een tekenfilm is niets van tafel. Als je het kunt bedenken (en je kunt het tekenen), kun je er een movie van maken.

Maar soms is de verbeelding schaars. In andere gevallen is er zo veel verbeeldingskracht te zien is, kan het een beetje overweldigend worden.

Hieronder bekijken we opmerkelijke voorbeelden van beide state of affairs’s. We hebben de 15 slechtste animatiefilms ooit gemaakt en gekoppeld aan tien van de vreemdste tekenfilms die ooit uit de potloden en computer systems van filmmakers over de hele wereld zijn voortgekomen. De uncommon movies die je misschien zelf wilt bekijken; in de juiste stemming (of met de juiste, uh, laten we ze ‘stoffen’ noemen) kunnen ze een geweldige tijd hebben. De slechtste movies die je absoluut wilt vermijden. Geen enkele hoeveelheid geestverruimende chemicali├źn of dranken kan veranderen De Emoji-film tot een filmisch meesterwerk. (Serieus, blijf ver weg. Anders zie je er de relaxation van je dagen uit als ­čśČ.)

Dit zijn de 25 raarste en slechtste animatiefilms ooit gemaakt…

De vreemdste animatiefilms aller tijden

Deze trippy en vreemde tekenfilms zijn beslist niet voor kinderen.


Leave a Reply

Your email address will not be published.