Democraten ondermijnen al 100 jaar opzettelijk de standing van Amerika en beginnen de laatste tijd resultaten in die zin te zien, zei senator Tom Cotton, R-Ark., in een interview dat zondag werd uitgezonden op “Life, Liberty & Levin”.

De Republikein uit Arkansas, auteur van ‘Solely the Sturdy’, vertelde Fox Information terwijl hij zijn boek aan het schrijven was: de rampzalige terugtrekking van president Biden uit Afghanistan deed hem analyseren hoe ver Amerika in zo’n korte tijd in binnen- en buitenland is gedaald.

“Ik had zoveel Amerikanen die me vroegen: hoe hebben we dit laten gebeuren? Hoe hebben we verloren van een groep middeleeuwse wilden? Maar toen ik daar steeds meer over begon na te denken, kreeg ik die vraag ook in andere vormen,” hij zei.

“Zoals: hoe hebben we in de zomer van 2020 linkse radicalen door onze straten laten razen en standbeelden van onze helden als George Washington en Abraham Lincoln en Ulysses Grant omver werpen?”

DRAG QUEEN VERHAAL UUR VOOR PHILADELPHIA EERSTE GRADERS MAAKT OUDERS WOEDEND

Obama, Biden, Clinton
(Reuters)

“Hoe we op het punt kwamen waarop we scholen toestaan ​​onze kinderen te indoctrineren met kritische rassentheorie of transgender-ideologie; waar we troepen en ons leger onderwerpen aan een soortgelijk soort maoïstische strijdsessies.”

Al deze problemen zijn geworteld in de opkomst van het linksisme, zei hij, en hoewel Amerikanen misschien denken dat de achteruitgang van Amerika het gevolg is van democratisch wanbeheer, betoogde Cotton dat geen van deze systeemproblemen toevallig is.

“Dit is opzettelijk. De achteruitgang die” [civilians] gevoel in Amerika is achteruitgang door ontwerp,” zei hij.

“De Democratische Partij is al lang, op zijn finest ambivalent over Amerika, en openlijk vijandig tegenover de Amerikaanse macht, of het nu gaat om ons leger, onze soevereiniteit, de veiligheid op onze straten of het hebben van een sterke, welvarende economie.”

CASEY DESANTIS OPENT OVER KANKER STRIJD; HOE RON HAAR HEEFT ONDERSTEUND

President Woodrow Wilson

President Woodrow Wilson
(AP)

Cotton zei: President Woodrow Wilson was de… eerste Amerikaanse president die onze grondbeginselen “openlijk verwierp” en kritiek uitte op de grondwet – de foundation van de Amerikaanse moist en bestuur.

“Nadat je de grondbeginselen van ons land hebt verworpen, is het een zeer korte stap om Amerika zelf te verwerpen, wat Nieuw Hyperlinks deed in de jaren zestig en zeventig tijdens Vietnam.”

Wilson, zelf een democraat, prees berucht de Sedition Act van 1918, die de vrijheid van meningsuiting probeerde te beperken, aangezien Amerikanen steeds meer de Eerste Wereldoorlog afkeurden.

Wilson verafschuwde typisch de meeste kritiek en reageerde door te proberen de uitingen ervan aan te tasten. Hij was ook met title de president die de beruchte pro-Ku Klux Klan-film “Beginning of a Nation” uit 1915 in het Witte Huis vertoonde.

ZELDIN VEROORDEELT AANVAL PELOSI, ROEPT OP VOOR REVISIE BIJ BEHANDELING VAN VERSTOORDE INDIVIDUEN

President Joe Biden houdt een primetime toespraak in het Independence National Historical Park op 1 september 2022 in Philadelphia, Pennsylvania.

President Joe Biden houdt een primetime toespraak in het Independence Nationwide Historic Park op 1 september 2022 in Philadelphia, Pennsylvania.

Een eeuw na Wilson’s Sedition Act zei Cotton dat de “culminatie van traits” die kritiek hadden op Amerikaanse principes, geworteld was in President Barack Obamadie hij ‘de meest ideologische sinds Wilson’ noemde.

Katoen genoemd aan president Biden als Obama’s “understudy” en suggereerde dat wat Amerikanen nu in dit opzicht voelen een product is van die algemene development.

“Het verhaal dat ik vertel in ‘Solely the Sturdy’ is hoe we die reis hebben gemaakt en hoe hyperlinks in Amerika vandaag de dag blijft proberen de Amerikaanse macht te saboteren”, zei hij.

Veel extreem-linksen zijn ofwel ambivalent of verachten openlijk Amerika en zijn stichting, voegde Cotton later toe.

KLIK OM DE FOX NEWS-APP TE KRIJGEN

“Je ziet dit het beste bij het presidentschap van Barack Obama. Nu, Barack Obama was een gewiekste politicus. Hij zei deze dingen niet openlijk zoals Woodrow Wilson deed, maar soms liet hij het masker afglijden, zoals toen hij zei dat hij dat niet deed geloven web zomin in Amerikaans uitzonderlijkheid als, laten we zeggen, Grieken geloofden in Grieks uitzonderlijkheid – wat eigenlijk wil zeggen dat Amerikaans uitzonderlijkisme gewoon een soort achterhaald, achterhaald chauvinisme voor de eigen mensen was toen hij zei dat hij Amerika fundamenteel wilde transformeren.”

“Nou, Mark, jij en ik weten en de meeste Amerikanen weten dat als je van iets houdt, je het niet fundamenteel wilt veranderen,” zei hij.

Leave a Reply

Your email address will not be published.