Trouw is vaak een belangrijk punt van zorg voor followers wanneer een serie wordt aangepast naar een ander medium. Enkele van de makers van de neerslag video games hebben onlangs uitgedrukt hoe de Prime Video-show het gevoel van de gameserie zou nagelen in een korte video met een brutale cameo van iemand in een krachtig pantser.

Artwork Director Ishvan Pely zei dat hij “weggeblazen” was door hoeveel de tv-show vasthield aan de originele ontwerpen van Bethesda. Hij merkte op dat het geruststellend was om te zien en dat het versterkte dat Bethesda “right” was in zijn benadering van de serie.

GERELATEERD: Fallout Collection Pic toont Vault 33

Uitvoerend producent Todd Howard vertelde hoe Bethesda werd benaderd door mensen uit de filmindustrie en zei: neerslag zou een goede movie opleveren. Howard zei echter dat het nooit de juiste pasvorm was. Hij zei dat hij erover fantaseerde om Jonathan Nolan het te laten doen en het ter sprake bracht toen ze contact hadden. Nolan zei blijkbaar dat hij een grote fan van de serie was.

Nolan zelf, nadat hij deed alsof hij niet wist wat? neerslag was terwijl hij een frisdrank kreeg van een persoon die een krachtpantser droeg, legde uit hoe hij in de serie als geheel viel.

“Enkele jaren geleden besloot ik dat ik de volgende grote Amerikaanse roman ging schrijven, en toen gaf een vriend me een exemplaar van Fallout 3 en nu werk ik bij de televisie,’ zei hij.

MEER: Batman: Arkham Knight verdient een remaster na het falen van Gotham Knights

neerslag speelt zich af in de jaren 1940 na een nucleaire oorlog en de televisieserie zal Genève Robertson-Dworet en Graham Wagner als showrunners hebben. Robertson-Dworet heeft schrijfcredits op Kapitein Marvel en de 2018 Grafrover movie, terwijl Wagner ervaring heeft als uitvoerend producent op Portlandia, Siliconen valleien Manden. Jonathan Nolan zal de première regisseren. Kyle MacLachlan, Xelia Mendes-Jones, Aaron Moten, Ella Purnellen Walton Goggins zijn allemaal bevestigd voor de present.

De neerslag serie werd in 1997 gelanceerd op computer door Interaction Productions. Zijn populariteit steeg echter in 2008 nadat Bethesda uitkwam Fallout 3 voor consoles en computer, wat het een ambitieuze actie-draai gaf vergelijkbaar met zijn The Elder Scrolls fantasie spelletjes. Vanaf dat second, Fallout 4de multiplayer-gerichte Fallout 76en een mobiele titel Schuilkelder is vrijgelaten.

neerslag markeert nog een andere fantasie- of sci-fi-serie voor de streaminggigant. Het bedrijf heeft al exhibits van In de ban van de Ring, Blade Runneren Massa-effecteen initiatief dat voortkwam uit Het rad des tijds‘s historische debuut op Prime Video.

Leave a Reply

Your email address will not be published.