De neerslag game-serie wordt deze maand 25 jaar. Dus wat is een betere manier om het te vieren (anders dan, oké ja, wat spelen neerslag videogames) dan met de eerste officiële afbeelding van de langverwachte neerslag Television programma?

De afbeelding werd gedeeld door het officiële Twitter-account van Prime Video, de streamingdienst waar de present uiteindelijk zal debuteren. De serie wordt ontwikkeld door Westworld‘s Lisa Pleasure en Jonathan Nolan, en sterren Walton Goggins, Ella Purnell en Kyle McLachlan. Deze eerste afbeelding laat niet veel zien, maar het lijkt er in ieder geval op Uitval.

De neerslag tv-show, die wordt geproduceerd door Genève Robertson-Dworet en Graham Wagner, was eerst aangekondigd door Amazon in de zomer van 2020. Destijds zeiden Pleasure en Nolan over de present:

Fallout is een van de beste gameseries aller tijden. Elk hoofdstuk van dit waanzinnig fantasierijke verhaal heeft ons talloze uren gekost die we met familie en vrienden hadden kunnen doorbrengen. Dus we zijn ongelooflijk enthousiast om samen te werken met Todd Howard en de relaxation van de briljante gekken bij Bethesda om dit enorme, subversieve en duistere grappige universum tot leven te brengen met Amazon Studios.

Tegelijkertijd brachten ze deze vroege teaser voor het venture uit.

Hoewel de neerslag De plot van de tv-serie moet nog volledig worden onthuld, er wordt aangenomen dat de present trouw zal zijn aan het idea van de video games, die zich afspelen in een donkere toekomst, decennia nadat de wereld is vernietigd door een nucleaire oorlog. De gameserie, van Bethesda Sport Studios, heeft tot nu toe vier hoofdtitels geproduceerd (met een vijfde in ontwikkeling) samen met talloze spin-offs, meest recentelijk uit 2018 Uitslag 76.

De neerslag collection op Prime Video heeft nog geen officiële releasedatum.

Elke videogamefilm ooit gemaakt, gerangschikt van slechtste tot beste


Leave a Reply

Your email address will not be published.