Moderne oorlogsvoering 2 is officieel wereldwijd gelanceerd op alle platforms. Om de lancering te vieren, heeft PlayStation een reeks bonussen onthuld die exclusief zijn voor PS4 en PS5. Natuurlijk wisten we al van de Pre-orderbonus voor Oni Operatormaar daar blijft het niet bij.

Er zijn vijf bonussen beschikbaar op PlayStation en nergens anders. Sommige daarvan zijn everlasting, andere terugkerend en enkele zijn slechts eenmalig.

Gelukkig geen exclusives in de MW2-campagne.

Beginnend met XP, keert de partij XP-bonus terug. Als je in een social gathering op PlayStation speelt, verdien je 25% meer wapen-XP. Dit is een bonus die we de afgelopen jaren hebben gezien, maar het is in ieder geval ook van toepassing als je met niet-PlayStation-spelers speelt.

Elke maand krijgt PlayStation een 24-uurs dubbel XP-evenement. Dit is weer een terugkerende bonus. PlayStation Plus-leden krijgen ook elk seizoen een free of charge bundel. Bundels worden geleverd met unieke operatorskins, wapenblauwdrukken, charms en andere cosmetica.

Zoals opgemerkt door CharlieIntel, worden de dingen een beetje interessanter naarmate je de lijst doorloopt.

Als je een Battle Go-bundel koopt — waarmee je normaal gesproken de move samen met 20 tier-skips krijgt — krijg je vijf further tier-skips. Dit is een doorlopende bonus, wat betekent dat elke keer dat je dezelfde bundel koopt voor toekomstige seizoenen, je vijf further tier skips krijgt.

Maar degene die de kroon spant, zijn de further uitrustingen. Als je op PlayStation speelt, heb je everlasting twee further loadout-slots beschikbaar die je kunt gebruiken, zodra je de mogelijkheid hebt ontgrendeld om een ​​loadout te maken. Dit lijkt misschien niet veel, maar de mogelijkheid om further uitrustingen te hebben is iets waar Name of Responsibility-spelers al jaren naar op zoek zijn.

Vroeger kocht je het in de in-game winkel, maar Activision is ermee gestopt. Met de komst van Warzone en andere modi waar loadouts ertoe doen, was het standaardnummer gewoon niet genoeg. Om de functie terug te laten keren, alleen om PlayStation-exclusief te zijn, is een beetje een burn-out.

Realistisch gezien suggereert dit dat spelers in de loop van de tijd further loadout-slots kunnen kopen, aangezien het is bewezen dat dit mogelijk is.


Meer wapens, minder loadout-slots.

Dit is natuurlijk niets nieuws. Sony heeft de exclusieve samenwerking met Activision op Name of Responsibility voor bijna de gehele laatste generatie gehad en zal waarschijnlijk ook gedurende de huidige generatie worden voortgezet.

Voorheen varieerden de bonussen van 30 dagen eerder toegang tot kaartpakketten (toen dat nog bestond), tot exclusieve modi voor een heel jaar (zoals Survival in Fashionable Warfare 2019). Met de dood van kaartpakketten zijn de bonussen echter afgeslankt en bevatten ze meestal exclusieve skins, bundels en andere cosmetica.

Het is echter nogal ironisch gezien de uitspraken van PlayStation-baas Jim Ryan tegen de voorgestelde overname van Activision door Microsoft over de vrees dat dit de ervaring voor PlayStation-spelers zou kunnen beïnvloeden.


Leave a Reply

Your email address will not be published.