Little Individuals, Large World-beroemdheid Tori Roloff slaat openlijk haar schoonvader, Matt Roloff, toe, ook al mist ze ook de beroemde patriarch.


De nare familievete op Kleine mensen, grote wereld sterft niet af, vooral niet nadat Tori Roloff onlangs haar schoonvader, Matt Roloff, in de schaduw heeft gesteld. Na vorig seizoen heeft de eens zo hechte familie Oregon te maken gehad met een aantal grote problemen. De ruzie liep zo uit de hand dat Tori en Zach Roloff ervoor kozen om een ​​uur van de familieboerderij te verhuizen, om wat gemoedsrust te krijgen.


Veel Kleine mensen, grote wereld waren een beetje verrast toen Tori en Zach namen hun kinderen mee naar een ander pompoenveld voor hun Halloween-festiviteiten. Tori, een beginnende fotograaf, deelde enkele schattige kiekjes by way of haar Instagram-verhaal en tagde zelfs de rivaliserende boerderij (Pomeroy Farm), die zich in Washington bevindt. De moeder van drie kinderen maakte grapjes over haar foto’s terwijl ze een “Instagram vs. actuality”-shoot deed, waar ze haar drie gelukkige kinderen liet zien. De leuke herfstfotosessie leek een schot in de roos voor Matt, die alle hulp van zijn zoon Zach afwees en hem de aankoop van de familieboerderij prijsde. In de nieuwe trailer deelde Tori onlangs dat Roloff Farms geen, “plaats van vreugde” meer, zoals per TLC op YouTube.

SCREENRANT VIDEO VAN DE DAG

Verwant: Waarom kleine mensen, grote wereldfans denken dat het bij Matt Roloff allemaal om geld draait


Zach & Tori Roloff weigeren Caryn Chandler hun zoon te laten ontmoeten

Vlak voor de schetsmatige put up leerden kijkers (by way of dezelfde Kleine mensen, grote wereld aanhangwagen) dat Zach en Tori hadden iedereen toegelaten om child Josiah te ontmoeten, behalve Caryn. Tijdens de preview voor het komende seizoen keken TLC-fans toe hoe Zach en Tori onthulden dat ze niet van plan waren om de pompoenpleister op Roloff Farms te bezoeken, waarbij Zach de omgeving beschreef als: “gewelddadig.” Het paar vertelde vervolgens dat ze geschokt zijn dat Caryn en Matt nog steeds het gevoel hebben dat ze niets verkeerds hebben gedaan, en merkten op dat er “geen plannen” voor Matt’s vriendin om de pasgeborene te ontmoeten.

Kleine mensen, grote wereld followers waren boos om te horen dat de kloof nog steeds groeit. Matt beweerde dat zijn zoon en schoondochter zichzelf isoleren. Kijkers kochten Caryn’s krokodillentranen niet, omdat ze vertelde dat de hele situatie buitengewoon triest was. Gedurende meerdere seizoenen hebben veel kijkers het gevoel gehad dat Caryn Matt gebruikte voor financieel gewin. Hij is $ 4 miljoen waard, en followers hebben gemerkt dat zijn companion het vaak probeert controleer het verhaal met Matt.

Hoewel Tori meestal niet iemand is die schaduw werpt op haar uitgebreide familie, is haar verrassende bericht op sociale media logisch, als ze nog steeds een slechte wil koestert jegens Matt en Caryn. Kleine mensen, grote wereld followers kijken uit naar het nieuwste seizoen en hopen dat ze het drama kunnen zien gebeuren. Matt heeft onlangs de boerderij van de markt gehaald en onthulde dat hij het pand zou verhuren aan gasten die bereid waren zijn tarieven te betalen.

Volgende: LPBW: meer sappige particulars over de onroerendgoedlijst van Roloff Farms

bronnen: Tori Roloff/Instagram, TLC/YouTube


Leave a Reply

Your email address will not be published.