In de laatste aflevering van de Marvel Studios Disney Plus serie WandaVision, Imaginative and prescient, pas wit nadat zijn oude vernietigde lichaam werd herbouwd door louche regeringsagenten, heeft een identiteitscrisis en reageerde door zichzelf uit de present te jagen. Schreeuwen “spin-off, baheeee,” de frisse witte synthezoïde schoot recht de lucht in, en uit ons leven tot de volgende Marvel Cinematic Universe mission zou hem terugroepen. Goed nieuws: die tijd is misschien binnenkort aangebroken.

Volgens deadlineer is een tweede WandaVision spin-off is in de maak na de eerder aangekondigde Agatha: Huis van Harkness. voorlopig getiteld Visie Zoektocht na een gerelateerde stripverhaallijn, zal de serie naar verluidt Imaginative and prescient (Paul Bettany) volgen na de WandaVision finale als hij op zoek gaat naar zichzelf, vermoedelijk bij de robotic Burning Man. Visie Zoektocht zal onder toezicht staan ​​van WandaVision en Huis van Harkness hoofd Jac Schaeffer.

In overeenstemming met Marvel’s modus operandi, blijven verdere particulars ongrijpbaar. Buiten Paul Bettany, geen castleden van WandaVision worden momenteel verwacht terug te keren – en gezien het lot van Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen) aan het einde van Physician Unusual in het multiversum van waanzin, haar terugkeer is niet erg waarschijnlijk – maar ook niet uit de kaarten. Deze is toch een stripverhaal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.