Anthony Ramos zal verschijnen in de komende Disney+ serie Ijzeren hart als de mystieke The Hood, en nu kijken followers nog een keer naar de ster in de rol.

GERELATEERD: Disney+’s Ironheart-serie voegt Cree Summer time toe, meer informatie over Mephisto komt naar voren

Als productie voor Ijzeren hart gaat verder, followers hebben wat foto’s gemaakt van Ramos terwijl hij aan het filmen is voor de serie. In een van de meest zichtbare foto’s is Ramos te zien met uitzicht op een balkon, gekleed in zijn pak en gewaad als The Hood.

Bekijk de nieuwe appears to be like van Anthony Ramos in Ijzeren hart onderstaand:

Hoewel dit niet de eerste blik van Ramos in zijn pak als The Hood is, is het weer een geweldige kijk op het personage waar veel followers enthousiast over zijn. Eerder deze maand doken ook berichten op dat Mephisto mogelijk in de serie zou verschijnen. Die rapporten wijs erop dat Sacha Baren Cohen het personage speelt en mogelijk degene is die Ramos ‘The Hood zijn magische krachten geeft.

Ijzeren hart wordt geleid door Dominique Thorne (Als Beale Road kon praten), die de rol van Riri Williams op zich zal nemen. Bij Thorne zijn Anthony Ramos (In de Hoogten), Manny Montana (Goede meisjes), Lyrische Ross (Dit zijn wij), Alden Ehrenreich (Solo: een Star Wars-verhaal), Zoë Terakes (Negen volmaakte vreemden), Shea Coulee (RuPaul’s Drag Race), Regan Aliyah, en GLOED aluin Shakira Barrera.

GERELATEERD: Mephisto MCU-acteur naar verluidt gecast, debuteert in Ironheart

Ijzeren hart komt van hoofdschrijver Chinaka Hodge (Sneeuwpiercer). Het wordt geregisseerd door Sam Bailey en Angela Barnes, met Ryan Coogler als uitvoerend producent by way of zijn Proximity-banner.

De geniale titulaire held maakt haar Marvel Cinematic Universe-debuut in de langverwachte Black Panther: Wakanda Ceaselesslydie later dit jaar in de bioscoop zal verschijnen.


Leave a Reply

Your email address will not be published.