Jeff Goldblum voert de laatste gesprekken om zich bij de solid van de langverwachte verfilmingen van Slechtmet Verscheidenheid melden dat Goldblum zal schitteren als de Wizard in de movie.

GERELATEERD: Common’s Depraved Musical Film wordt opgesplitst in 2 aanpassingen

Goldblum voegt zich bij een solid die al ongelooflijk met sterren is bezaaid, met als headliner Ariana Grande als Glinda de Goede Heks, en Cynthia Erivo als Elphaba, die later de Boze Heks van het Westen wordt.

Jonathan Bailey (Bridgerton), die Fiyero zal spelen, en eerder deze maand werd bevestigd om zich bij de solid aan te sluiten. De Slecht movies zijn momenteel gepland voor launch met Kerstmis in 2024 en 2025, waarbij regisseur Jon M. Chu bevestigt dat er eerder dit jaar twee movies zouden zijn in plaats van één.

De aanstaande filmaanpassing is gebaseerd op de veelgeprezen Broadway-musical, die zelf is gebaseerd op de roman van Gregory Maguire uit 1995 Depraved: The Life and Instances of the Depraved Witch of the Westdie op zijn beurt is gebaseerd op de klassieke roman van L. Frank Baum uit 1900 De Wonderbaarlijke Tovenaar van Oz en de movie uit 1939 De tovenaar van Oz. Slecht vertelt het verhaal van twee vrienden, Elphaba en Galinda, die tijdens een reeks gebeurtenissen in hun vriendschap worstelen. Het verhaal dient als een prequel op Wizard of Oz, maar de plot bevat ook gebeurtenissen van na Dorothy’s aankomst in Oz.

De verfilming wordt geproduceerd door Marc Platt by way of zijn Common-based Marc Platt Productions. Senior Govt Vice President of Manufacturing, Erik Baiers en Vice President of Manufacturing Improvement Lexi Barta zullen namens Common Footage toezicht houden op het undertaking.

De toneelmusical Slecht heeft drie Tony Awards gewonnen en is een bewerking van Gregory Maguire’s bestseller van boekschrijver Winnie Holzman en drievoudig Oscar-winnende componist en tekstschrijver Stephen Schwartz. Holzman en Schwartz werken momenteel samen aan de scenariobewerking.

Leave a Reply

Your email address will not be published.