ATLANTA — Gouverneur Brian Kemp van Georgia, een Republikein, en Stacey Abrams, zijn Democratische uitdager, zal elkaar weer ontmoeten op het podium op zondag voor hun tweede en laatste debat in een campagne-rematch voor gouverneur.

Het debat van een uur wordt gehost door WSB-TV in Atlanta en begint om 19.00 uur Japanese Time. Het wordt dwell uitgezonden op de lokale televisie in Atlanta en wordt uitgezonden op de streamingdienst van WSB-TV. Verslaggevers van The New York Occasions zullen dwell analyses en updates geven.

Om aan dit debat deel te nemen, moesten kandidaten voldoen aan een kiesdrempel van 10 procent, waardoor de libertaire kandidaat, Shane Hazel, werd gediskwalificeerd.

Het vroege stemmen is al in volle gang in Georgië, aangezien de laatste volledige week van campagne voeren voordat de verkiezingsdag begint. Verschillende spraakmakende surrogaten van beide partijen hebben de staat bezocht om de campagnes van de heer Kemp en mevrouw Abrams te ondersteunen, waaronder voormalig president Barack Obama, die vrijdag een bijeenkomst hield in Atlanta voor het Democratische ticket. Voormalig vice-president Mike Pence zal dinsdag samen met de heer Kemp campagne voeren in de omgeving van Atlanta.

Het debat van zondag zal beide kandidaten een platform bieden om hun slotboodschap aan de kiezers te bezorgen in een race om gouverneur die grotendeels wordt bepaald door nationale traits. Mevr. Abrams heeft toegang tot gezondheidszorg en abortus tot een hoeksteen van haar campagne gemaakt in het licht van het besluit van het Hooggerechtshof om Roe v. Wade teniet te doen, terwijl de heer Kemp haar en de Democraten in Washington heeft gehamerd op stijgende prijzen en de onstabiele economie.

Vrijdag toonden peilingen dat dhr. Kemp gemiddeld zeven procentpunten voor mevr. Abrams lag.

Leave a Reply

Your email address will not be published.