Twitch-streamer en YouTuber BynxPlays was de eerste die het wereldrecord voor punten in Marvel Snap vestigde met behulp van de Leader-kaart.

Schermafbeelding: YouTube / Bynx_Plays / Kotaku

Marvel Snap overal delen spelers wedstrijdresultaten aan het einde van de recreation met oogverblindende cijfers. Maar wat je scorekaart aan het eind ook zegt, ik durf te wedden dat het kinderspel is in vergelijking met wat ik je ga laten zien. Dames en heren, er is een begrenzing tot hoe hoog je Marvel Snap rating kan gaan. En een man heeft dit al geclaimd Marvel Snap heerlijkheid.

Nu, niets van dit alles is nieuw omdat Marvel Snap is technisch al een tijdje in bèta. Maar de meesten van ons springen voor het eerst in met de brede launch, wat zou verklaren waarom zo’n wilde video over de populairste recreation van dit second, op het second van schrijven, slechts 10.000 keer bekeken. Dit is een ernstig onrecht, gezien wat Twitch-streamer en YouTuber Bynx_Plays hebben bereikt.

In een video die in juni is geüpload, beschrijft Bynx een strategie die omvat een Marvel Snap kaart genaamd leider. Het heeft 6 energie en heeft een kracht van 4, maar het cruciale is het vermogen van de groene alien. Bij het onthullen kopieert Chief alle kaarten die je tegenstander heeft gespeeld, maar aan jouw kant. Draaien de tandwielen in je hoofd al?

Ik heb een wereldrecord gevestigd in Marvel SNAP! – Leider – Kaarthoogtepunt – Marvel SNAP

De video laat een verscheidenheid aan wedstrijden zien waarbij Bynx de kaart voor alles wat het waard is werkt. In de eerste wedstrijd gebruikt hij bijvoorbeeld een Psylocke om additional energie te krijgen om ervoor te zorgen dat Chief niet hoeft te gebeuren in de laatste beurt. Als hij Leider speelt, kopieert hij uiteindelijk de duivelsdinosaurus van de vijand, een kaart die sterker wordt afhankelijk van hoeveel kaarten je in je hand hebt. Bij de volgende beurt krijgt hij Odin, waardoor hij het helemaal opnieuw kan doen! Deze specifieke wedstrijd eindigt met een bescheiden aantal, maar geloof me als ik zeg dat de mogelijkheden absoluut wild zijn.

Hoewel het onwaarschijnlijk is dat u de exacte omstandigheden kunt recreëren om dit op een consistente foundation te laten gebeuren, gegeven hoe willekeurig Marvel Snap is, staat het wereldrecord voor de meeste punten op 2.147.483.647. Bynx zegt tijdens de video dat hij niet “denkt dat het kan worden gebroken omdat het het maximale gehele getal lijkt te zijn dat op een locatie is toegestaan.” Uit de YouTube-beschrijving blijkt dat dit geen willekeurig getal is:

2^31 – 1 is het achtste Mersenne-priemgetal en een veel voorkomende limiet in videogames. Het is een report dat alleen kan worden vastgelegd, nooit gebroken 🙂

To pull the incredible number off, the match had a zone that decreased card costs from the get-go. Critical to pull Leader early. Another crucial thing here was having a zone that doubled ongoing effects, along with a zone that doubled all reveals: a recipe for exponential shenanigans. The second the latter zone comes up, he throws down Leader, because it means that whatever the enemy puts down, he’ll get to put down twice. And if those cards have any reveal effects, or ongoing effects? You see where this is going, right.

Read More: Marvel Snap Spelers die de eerste beurt snappen zijn maniakken (en ik ben er een van)

De arme tegenstander van Bynx zeker niet, need die knapte halverwege de wedstrijd. Au. Het bleek dat ze Onslaught speelden in de 2X lopende zone, wat betekent dat Bynx diezelfde hoogwaardige kaart twee keer aan zijn kant kreeg. Maar zijn tegenstander had wel een aas in petto en legde niet alleen Cosmo neer om een ​​spel op de dubbele onthullingszone af te sluiten, maar ook een duivelse dinosaurus in de lopende zone. Plots had de kant tegenover Bynx een 72 op het bord. En er zijn nog twee beurten over. Hoge inzet!

Bynx begint op dit punt met wiskunde. Hij denkt dat hij, ondanks die grote aantallen, misschien in staat zal zijn om een ​​akelig laatste stuk op te zetten. Eerst zet hij Psylocke deze beurt neer, waardoor zijn energie de volgende beurt toeneemt, samen met Captain Marvel, die automatisch naar de plaats gaat waar het nodig is aan het einde van de winst om een ​​overwinning te verzekeren (als dat mogelijk is).

Dan komt de pijn. Hij legt Iron Man neer in de laatste beurt, die de doorlopende kracht verdubbelt op de locatie die AL twee kaarten had die de doorlopende effecten verdubbelden op een zone die ook de aanhoudende effecten verdubbelde. Het nummer ziet er niet eens echt uit op het einde. Het enige wat hij kan is lachen.

“Ik voel me echt gelukkig en blij dat ik de eerste persoon ben geweest die het hoogst mogelijke vermogen op een locatie heeft gekregen”, vertelde Bynx aan Kotaku through direct bericht. “Het is nog steeds het report en kan, behoudens een wijziging in de code, nooit worden verbroken!”

Ik kan niet wachten om Chief plotseling overal te zien nu dit er is. RUST IN VREDE. Mijn favoriete onderdeel is echter dat zelfs met dit volledig absurde aantal … Bynx de wedstrijd verliest. Zoals we zeggen in onze Marvel Snap suggestions, groter is niet altijd beter. Maar verdomd als het niet bevredigend is.

Leave a Reply

Your email address will not be published.