Keanu Reeves is een van die jongens waar vrijwel iedereen van houdt. Hij maakt geweldige actiefilms zoals John Wick en De Matrixhij kan warme komedie doen in dingen als Invoice & Ted, neemt hij zichzelf over het algemeen niet al te serieus en lijkt hij de afgelopen 20 jaar niet ouder te zijn geworden. Het is moeilijk om zo’n kerel niet leuk te vinden.

Of misschien niet…

In de afgelopen twee dagen, fragmenten uit: Vrienden ster Matthew PerryDe aankomende memoires hebben veel aandacht gekregen, met identify voor meerdere (niet slechts één!) Opgravingen op kosten van Keanu Reeves. Perry’s boek gaat grotendeels over zijn eigen carrière en zijn gevechten met middelenmisbruik en verslaving. En als hij het over medicine heeft, verwijst hij af en toe naar anderen die niet zoveel geluk hadden als hij, en die bezweken aan hun verslaving. Over River Phoenix schrijft Perry bijvoorbeeld: “River was een mooie man, van binnen en van buiten – te mooi voor deze wereld, zo bleek. Het lijken altijd de echt getalenteerde jongens te zijn die ten onder gaan. Hoe komt het dat het origineel denkers als River Phoenix en Heath Ledger sterven, maar Keanu Reeves loopt nog steeds onder ons?”

In een ander fragment schreef Perry over wijlen Chris Farley dat “zijn ziekte sneller was gevorderd dan de mijne. (Bovendien had ik een gezonde angst voor het woord ‘heroïne’, een angst die we niet deelden) … ik sloeg een gat door de muur van de kleedkamer van Jennifer Aniston toen ik erachter kwam. Keanu Reeves loopt onder ons.

De reacties op deze grappen op kosten van Reeves zijn zo groot geworden dat Mensen nam contact op met Perry, die zich al heeft verontschuldigd voor de opmerkingen – meer dan een week voordat zijn boek officieel wordt uitgebracht. Perry’s verklaring luidde: “Ik ben eigenlijk een grote fan van Keanu. Ik heb gewoon een willekeurige naam gekozen, mijn fout. Mijn excuses. Ik had in plaats daarvan mijn eigen naam moeten gebruiken.”

Het is een beetje een vreemde naam om Keanu Reeves ‘willekeurig’ te kiezen en omdat het geen bijbedoeling is, maar laten we Perry op zijn woord geloven. Zijn nieuwe memoires, Vrienden, geliefden en het grote verschrikkelijke dingzal op 1 november in de verkoop gaan (Als Keanu Reeves een memoires wil schrijven, zou ik dat helemaal lezen zonder of zonder willekeurige pictures op andere acteurs.)

10 beroemde acteurs die begonnen zijn met reality-tv


Leave a Reply

Your email address will not be published.