Name of Obligation Trendy Warfare 2De hardcore-afspeellijst van de recreation, die nu Tier 1 heet, komt pas aan het start van het eerste seizoen van de recreation op 16 november 2022 aan.

Zoals gedetailleerd op een officiële Name of Obligation blogpost, de Tier 1-afspeellijsten bieden een “uitdagendere ervaring in vergelijking met traditionele multiplayer. Operators hebben minder gezondheid en beperkte HUD-elementen, en vriendelijk vuur is ingeschakeld. Deze elementen zijn constant in alle spelmodi die de Tier 1-variant ondersteunen.”

De Tier 1-afspeellijst is niet het enige waar Name of Obligation: Trendy Warfare 2-bezitters op moeten wachten, aangezien de Battle Move van de recreation ook dwell gaat op de eerste dag van seizoen 01 naast de langverwachte komst van Name of Obligation : Oorlogszone 2.0.

Over Name of Obligation: Warzone 2.0 gesproken, die free of charge te spelen zal zijn en de traditionele Battle Royale-gameplay met een nieuwe draai zal bevatten, zal de recreation ook een nieuwe “extractiemodus” bevatten, DMZ genaamd, die lijkt op titels als Escape from Tarkov.

Warzone 2.0 is een “volledig vernieuwde ervaring” en zal plaatsvinden in de woestijn van Al Mazrah, een fictieve regio van West-Azië. Spelers zullen zowel met AI als met echte spelers te maken hebben als ze als laatste over willen blijven. Er komt ook een nieuwe ‘Multi-Circle-sluiting’, watergevechten, een nieuwe goelag en meer.

Terwijl je wacht op de Tier 1 Playlist en Warzone 2.0, moet je zeker uitchecken onze recensie van de campagne van Name of Obligation: Trendy Warfare 2 om te zien of het je tijd waard is.

Je kunt ook in alle andere multiplayer-aanbiedingen springen, en onze wikigidsen helpen je om de beste van de beste te worden. Enkele hoogtepunten zijn: onze beste ideas voor de multiplayer van Name of Obligation: Trendy Warfare 2, hoe progressie werkt, en wat de beste instellingen zijn om te kiezen.

Heb je een tip voor ons? Een mogelijk verhaal bespreken? Stuur dan een e-mail naar [email protected].

Adam Bankhurst is een nieuwsschrijver voor IGN. Je kunt hem volgen op Twitter @AdamBankhurst en verder Zenuwtrekking.


Leave a Reply

Your email address will not be published.